1. ToadGunk

    OP ToadGunk Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 7, 2017
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    The situation is as follows:

    I installed game using WUP installer GX2, the game files were Loadiine ready but I converted them to USB/Wup installable format, the game is installed on SysNAND, I used Mocha CFW to launch the game, the game is updated, but whenever I launch it it stays on the loading splash screen. Help?
     
  2. fenderjaguar

    fenderjaguar GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    363
    Country:
    I don't think this is a very good idea. Delete the game, then download the files from Wii U USB helper, then install those instead.
     
  3. ToadGunk

    OP ToadGunk Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 7, 2017
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Will give it a shot, thanks.
     
  4. AmandaRose

    AmandaRose Do what I do. Hold tight and pretend it’s a plan
    Member

    Joined:
    Aug 19, 2015
    Messages:
    8,649
    Country:
    United Kingdom
    Yes I have only even managed to convert one game from loadiine to USB installable every other game gave this error it's much easier to just download them again
     
  5. ToadGunk

    OP ToadGunk Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 7, 2017
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    The USBHelper method worked flawlessly, thanks a bunch guys!
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Installed, launch, splash