World at war

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by _Twilightking_, Nov 21, 2008.

Nov 21, 2008

World at war by _Twilightking_ at 2:36 AM (754 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. _Twilightking_
    OP

    Newcomer _Twilightking_ Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    43
    Country:
    Canada
    Hey guys, when I play Call of Duty World at War online, it plays fine for a good while, but my wii makes a more than normal amount of clicks, and sometimes stops and gives me a disc error. Could this be a bad burn? Or do I have to switch my wii read speed to 6x. I have a D2Pro modchip. Thanks guys!
     
  2. soapstar

    Newcomer soapstar Advanced Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Messages:
    87
    Country:
    Netherlands
    I'm having the same issue [​IMG] Also at the single player I get disc read errors occasionaly.
    I also would like to know if there's a solution.
     
  3. Banger

    Member Banger Me > | | < You ..Wanna Line dance?

    Joined:
    Oct 31, 2007
    Messages:
    1,783
    Country:
    United States
    As for disk errors I am not sure however the game is always reading (afaik), it does not do that with all games but it should not harm the wii. As for the disk errors what kind of error?
     
  4. BigX

    Member BigX GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    292
    Location:
    over there
    Country:
    Canada
    propably a bad burn...never heard of such problems with original media!
     

Share This Page