Wood R4 + EZFlash 3in1 + Opera Browser

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by DavidRS, May 27, 2010.

May 27, 2010
  1. DavidRS
    OP

    Newcomer DavidRS Newbie

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    8
    Country:
    Australia
    As per the title.

    Can anyone help me get it working? It keeps saying memory expansion required. Already tried the patches for the rom.

    It appears to be the 3in1pls according to GBA ExpLoader - but now it's saying it's a New3in1... powercycle it and it's a 3in1pls again.
     
  2. suruz

    Member suruz GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    607
    Country:
    United Kingdom
    Hm... The DS Browser works fine on my R4. I'm using Wood as well.

    I cant remember having to change any settings, it just worked :/ Sorry...

    Maybe it's some fault with your slot-2? No idea..
     
  3. clonesniper666

    Member clonesniper666 KRII LUN AUS

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    915
    Location:
    The Great Underworld Warzone
    Country:
    United States
    Did you try the ar codes in the cheat database to see if it works with them?
     
  4. DavidRS
    OP

    Newcomer DavidRS Newbie

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    8
    Country:
    Australia
    Tried both the EZ3in1 AR cheats already, on both patched and unpatched roms.
     
  5. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
    Say's in the readme file it doesn't work with the 3in1plus, YWG doesn't have one to try it on.
     
  6. DavidRS
    OP

    Newcomer DavidRS Newbie

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    8
    Country:
    Australia
    Odd... I had it working at one point - working in this case meaning it wasn't giving the memory expansion required error. The fact that it froze afterwards while saving is beside the point...

    Dang. I'll update to 1.08 ASAP. Is there any other suggestions?
     
  7. shadowmanwkp

    Member shadowmanwkp Your roms are on another rom site

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    486
    Location:
    Vleuten, The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    You might want to try Ysmenu firmware and see if that works. I don't know if slot-2 carts work with it, but Ysmenu is executed as a *.nds file so you can use two firmwares on one cart. You can also set the *.ini file to make Ysmenu use *.nds.sav files instead of the default *.sav so that you don't have to rename all those save files back to *.sav
     
  8. kitsuke

    Newcomer kitsuke Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    32
    Country:
    Canada
    This is most likely going to frowned upon since I'm sort of reviving a relatively dead topic, but has anyone figured out how to get this to work?

    I'm running Wood1.09 on my m3simply and have tried all 4 possible patches that are included in the cheat database (EZ 3in1 PSRAM, EZ 3in1 Plus PSRAM, G6 and M3 Pro/Perfect) and I still get the complaint for memory expansion.
     

Share This Page