wireless connection and spirit tarcks...

Discussion in 'Acekard' started by Langin, Dec 30, 2009.

Dec 30, 2009
  1. Langin
    OP

    Member Langin GBAtemp's kpop addict

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    4,637
    Location:
    The Hague
    Country:
    Netherlands
    well I did want to trade some items with my little brother on tloz ST and well he did use an ez-flash V and I am using an AceKard well we did start trading but it didnt connect the light of the ds from my little bro began flashing but the conecction light of my dsi didnt! so I did get my old ds and still the same problem the didnt begin to flash so it depends on my Acekard but whats wrong? [​IMG] ALL orter wireless games are working like mario kart and call of duty. [​IMG] so whats wrong? is the wireless communications off or something like that?

    edit 1: sorry for my grammer I am stressed!
     
  2. L_o_N_e_R

    Member L_o_N_e_R GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    413
    Country:
    United States

    is the rom patched?

    are you using AKAIO or the official loaders?
     
  3. DaMummy

    Member DaMummy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1,265
    Location:
    Cleveland
    Country:
    United States
    ....you need download play disabled for the game to work as far as i know for akaio, so of course it wont work....
     
  4. Langin
    OP

    Member Langin GBAtemp's kpop addict

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    4,637
    Location:
    The Hague
    Country:
    Netherlands
    I use an unpatched rom, akAIO 1.5. download play enabld. so download play disabled....
     
  5. sliverofshadows4

    Newcomer sliverofshadows4 Member

    Joined:
    Jun 30, 2008
    Messages:
    14
    Location:
    CANADIA
    Country:
    Canada
    Even just the regular game for me didn't work without the patch, so I suggest visiting the ROM Hacking section and find Xenophobia's anti-AP patch for TLOZ:ST. Hopefully it'll work after. [​IMG]
     
  6. Langin
    OP

    Member Langin GBAtemp's kpop addict

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    4,637
    Location:
    The Hague
    Country:
    Netherlands
    jup it did but work, but can I connect an eu game to an us game?
     

Share This Page