windows 7 cant reconize my amazingbreak....

Discussion in 'PS3 - Hacking & Homebrew' started by bloodomen2, Dec 23, 2010.

Dec 23, 2010
  1. bloodomen2
    OP

    Newcomer bloodomen2 Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    United States
    (i meant amazebreak)
    usb i orderd from DX and windows update cant find updates for it !
    anyone have and idea how can i make it work on win 7?
     
  2. DaMummy

    Member DaMummy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1,265
    Location:
    Cleveland
    Country:
    United States
    are you getting a certain error? make sure you check the videos on amazebreak.cc in case you missed something, you may have forgot to press the button on the dongle to upgrade
     
  3. cobleman

    Member cobleman GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    1,449
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    1:-Start Amaze.exe
    2:- Plug in Dongle
    3:- Load BIN file
    4:- Press button on dongle
    5:- Click upgrade within 5 seconds
     
  4. bloodomen2
    OP

    Newcomer bloodomen2 Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    United States
    thanks it worked
    but now how do i run a game ?
    installed open manage and i got the new assasin creed in a folder BLES00910 on my ext hdd plugged to the ps3 but i dont see the game in open manger
     
  5. DaMummy

    Member DaMummy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1,265
    Location:
    Cleveland
    Country:
    United States
    it has to be in either a GAMEZ folder or a BDRIPZ folder depending on your back up manager
     
  6. bloodomen2
    OP

    Newcomer bloodomen2 Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    United States
    i need to create a GAMEZ folder on my mybook hdd and then put the games there ?? and btw do i need to format the hdd to fat 32 cus its ntfs and im not sure the ps3 can reconize it
     
  7. DaMummy

    Member DaMummy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1,265
    Location:
    Cleveland
    Country:
    United States
    ya it has to be fat32, and as i said, GAMEZ or BDRIPZ depends on backup manager
     
  8. bloodomen2
    OP

    Newcomer bloodomen2 Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    United States
    but then if its fat32 dont it have problem with storing files bigger then 4GB ?
     
  9. lolzed

    Member lolzed The GBAtemp Pichu

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    2,466
    Location:
    There
    Country:
    Philippines
    YES!
    This thread is what I need...

    Not to hijack thread,but you know OP might wanna know this too or something...

    How do you change/install a different the backup manager?
     
  10. bloodomen2
    OP

    Newcomer bloodomen2 Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    United States
    ok i managed to play pain so i guess it works but i cant play AC:BH and Medal of honor got 1 file that is 4.6 GB how im suppose to play it ?
    and "lolzed" to delete a manager just press triangle and delete
     
  11. lolzed

    Member lolzed The GBAtemp Pichu

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    2,466
    Location:
    There
    Country:
    Philippines
    ...I solved my own problem...

    @OP
    Just google a part of that and you'll see the thread I found that from [​IMG]
     
  12. DaMummy

    Member DaMummy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1,265
    Location:
    Cleveland
    Country:
    United States
    use karmian ps3 file splitter for files larger then 4gb, but no, you cant play them off external, they have to be on internal
     
  13. bloodomen2
    OP

    Newcomer bloodomen2 Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    United States
    thx il try it
    and anyone here got ac:bh and nfs running ??
    itried some guide with a patch but i still get a black screen
    and also cant get PSN games running
    in open manager i cant load them
    he says he cant find the eboot
    and gaia load it but it dosent show the games icon on menu and i also cant install the PSN PKG updates
     
  14. bloodomen2
    OP

    Newcomer bloodomen2 Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    United States
    nice MOH works from external even with the file split [​IMG]
    now gotta find a way for ac:bh , nfs and the psn games to work
     
  15. thegame07

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
    Download the loader you want you should get a pkg file! Put it on the root of your hdd. Turn on your ps3 and go to the "game" menu and press triangle on "install package files" the new manager you downloaded should now be in your game menu.

    Ah sorry just seen you solved your problem, my bad. I will keep this here anyway incase someone else doens't know.
     

Share This Page