Will someone test my codes out.

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by MuRdOcK92, Oct 23, 2008.

Oct 23, 2008
  1. MuRdOcK92
    OP

    Newcomer MuRdOcK92 Advanced Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    53
    Location:
    Sandborn
    Country:
    United States
    Hey guys im trying to start myself off as a hacker and i need people to test my codes.

    This is a code for pokemon diamond.

    It is suposed to give you 30 Arcanines in box 4 in your PC

    CODE94000130 FCFF0000
    B21C4D28 00000000
    B0000004 00000000
    C0000000 00000003
    DC000000 00000FF0
    D1000000 00000000
    C0000000 0000001D
    DC000000 00000088
    D1000000 00000000
    E000B2F8 00000088
    B0B8B0F6 7A510000
    FC875124 65B2199E
    ED62EA67 EB652C51
    E3CBCA81 78105615
    E4B961E7 8A68C622
    EEA5183F D2B139A2
    8B3299E1 710E9081
    AB36B121 93DE02CA
    D97E6CF2 1C8362B4
    CE04029E 51C3337F
    BF3257AD 05A1FC8E
    918CA819 1DE85222
    F3273FB0 0F0A4BFD
    93B7B74B 3B0000AB
    676913AF FB234838
    DBDD05AF D3BC4925
    8EFF6F9E 42B09A27
    D2000000 00000000


    PS: This is for the ActionReplay
     
  2. MuRdOcK92
    OP

    Newcomer MuRdOcK92 Advanced Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    53
    Location:
    Sandborn
    Country:
    United States
    Also here is a code that makes you have a Super FLYGON With maxed out pp's
    And pharovisier why dont you actually replie instead of just starring at this pageCODE94000130 FCFF0000
    B21C4D28 00000000
    B0000004 00000000
    20000300 00000006
    C0000000 00000002
    DC000000 000000EC
    D1000000 00000000
    E0000218 000000EC
    470C4AFE CA6A0000
    CE2EB4B4 F4C4A4FA
    79634E1E 8BCA07A4
    AC7B1662 13FEF782
    EF829068 40AC1E24
    0DDB3652 9EAF8526
    2E0408C4 2AC257A2
    8345CA99 84304BCE
    B6EE8DC2 1A6B4DEC
    A7FC16B0 8FAB2DC8
    06D850D4 6BC89B0C
    57CB7A2A D1F79ABC
    422BE420 CC4847D3
    E1ACEA65 544CE759
    5E5AC2E7 C2F1FDCC
    0C22D5C7 B80CD144
    F74252D6 E98B2AC1
    63627D89 EB4E335E
    F46246E2 66ED5C0E
    CDF56DA3 12C90D2D
    DB9EC018 50F3B0BE
    914A4CA3 3DC666B1
    BB27FAC1 15BB1A0A
    E0D532C5 7EC5A295
    0C6DA268 43DBEBF5
    1BA04BFE 44B479FC
    FF1F54EA 9DD1DE3D
    8C3D4754 4CBFF2E0
    C4D3BB18 D49DEEB4
    B9639A01 00000000
    D2000000 00000000
     
  3. Brian117

    Member Brian117 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    3,249
    Location:
    Cleveland, OH
    Country:
    United States
    Not trying to be mean,

    But why can't you test them yourself?

    You have an AR don't you?
     
  4. MuRdOcK92
    OP

    Newcomer MuRdOcK92 Advanced Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    53
    Location:
    Sandborn
    Country:
    United States
    yes i do have an ar but my computer is so old it wont connect to the DS and wont transfer or any tihng but will you test them
     
  5. Brian117

    Member Brian117 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    3,249
    Location:
    Cleveland, OH
    Country:
    United States
    Sorry, I don't own Pokemon. Nor do I wish to download it.

    Not a fan of it.
     
  6. MuRdOcK92
    OP

    Newcomer MuRdOcK92 Advanced Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    53
    Location:
    Sandborn
    Country:
    United States
    well thanks anyway [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  7. Nayr Rosfar

    Member Nayr Rosfar White Knight

    Joined:
    Aug 30, 2008
    Messages:
    130
    Location:
    Wherever the next link takes me.
    Country:
    United States
    Just buy a v1.51 Action Replay and input the codes manually. Or go on a friend's computer(with permission) and install the AR software, then update the firmware on it to enable manual code input.
     
  8. MuRdOcK92
    OP

    Newcomer MuRdOcK92 Advanced Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    53
    Location:
    Sandborn
    Country:
    United States
    [​IMG] I do have it but it takes me soooooooo long to put in most of my codes because they are sooooo long but ive done it several times if anyone wants a luxray thats maxed out just contact me ill put it up for trade at the GTS i only have 5 Max Stats Max pp And oh wait i think i have forgotten to give it a ability sorry ill check.
     
  9. MuRdOcK92
    OP

    Newcomer MuRdOcK92 Advanced Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    53
    Location:
    Sandborn
    Country:
    United States
    YEAH THIS IS MY 50TH POST.
    Does anybody play animal crossing or tony hawks downhill jam
    any more [​IMG]
     
  10. ENDscape

    Member ENDscape REBORN! I will post with my Dying Will!!!

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    1,488
    Location:
    ``orz
    Country:
    Philippines
    ...Whats with the double postings. No wonder youre on your 50th >.>
     
  11. MuRdOcK92
    OP

    Newcomer MuRdOcK92 Advanced Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    53
    Location:
    Sandborn
    Country:
    United States
    I only double post because no one answeres my post's. [​IMG]
     
  12. Vincent T

    Member Vincent T GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Messages:
    504
    Location:
    San Jose, California
    Country:
    United States
    ..No one answers because you ask like a freak. Don't mean to be mean or anything. People isn't going to answer you right away. We all have a life. And your not supposed to double post. Read the forum rules.
     
  13. MuRdOcK92
    OP

    Newcomer MuRdOcK92 Advanced Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    53
    Location:
    Sandborn
    Country:
    United States
    my bad i just dont stay on for very long. i just enjoy tsalkin to people and sorry about the double posts . i should edit right.
     

Share This Page