Wiikey. Error has occurred?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Zantetsu, Nov 2, 2008.

Nov 2, 2008

Wiikey. Error has occurred? by Zantetsu at 6:55 PM (1,064 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Zantetsu
    OP

    Newcomer Zantetsu Advanced Member

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    62
    Country:
    United States
    I bought and installed a wiikey back in February and it never started even slightly working until now. Today I tried again and I've gotten a little farther. My wii will recognize the config disks as gamecube disks but once I click start, I get a screen that says...

    Code:
    An error has occurred.
    Press the Eject Button, remove the
    Game Disc, and turn the power off.
    Please read the Wii operations manual
    for more information.
    Anyone ever had this problem and know how to fix it?
     
  2. DM357

    Newcomer DM357 Advanced Member

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    79
    Country:
    United Kingdom
    Which Wiikey?
     
  3. Zantetsu
    OP

    Newcomer Zantetsu Advanced Member

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    62
    Country:
    United States
    Wiikey original. Wiikey2 wasn't out back in February [​IMG]
     
  4. NeSchn

    Member NeSchn GBAPimpdaddy.

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    3,533
    Location:
    Troy,New York PimpStatus: King
    Country:
    United States
    I get that sometimes, its kind of quite normal for me. I have had mine since July, Does this happen with all of your games? This only happens to a selective few of mine.
     
  5. Zantetsu
    OP

    Newcomer Zantetsu Advanced Member

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    62
    Country:
    United States
    This isn't happening with my games. Just my config disks.
     
  6. rasputin

    Member rasputin GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    874
    Country:
    United States
    You need the gcos version, and a gamecube controller.
     
  7. Zantetsu
    OP

    Newcomer Zantetsu Advanced Member

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    62
    Country:
    United States
    Mind telling me where I could get it?

    EDIT: found it and it worked. Got everything configured. Thanks a bunch! [​IMG]
     

Share This Page