WiiDoom and HBC

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by jesterscourt, Dec 1, 2008.

Dec 1, 2008

WiiDoom and HBC by jesterscourt at 11:32 PM (1,676 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. jesterscourt
    OP

    Member jesterscourt Not Brad.

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Messages:
    2,153
    Country:
    United States
    I am having the darnedest time using this, I have been to the developer's blog, and people are posting workarounds, and I'm still not "getting it". Anyone else have any insight, other than to wait for 0.5?
     
  2. breakdaze

    Newcomer breakdaze Advanced Member

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    62
    Country:
    United States
    It works fine for me... Let me see, I'm not sure what trouble exactly you are having, but I'm using HBC9, and I downloaded it using the homebrew browser. After that use the Wiimote and Nunchuck.
     
  3. jesterscourt
    OP

    Member jesterscourt Not Brad.

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Messages:
    2,153
    Country:
    United States
    Thanks breakdaze, you were very helpful. Believe it or not, although I have quite a few homebrew channels, I didn't even KNOW about the Homebrew Browser. That makes things a lot easier. Now it's working!
     
  4. Bladexdsl

    Member Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    14,347
    Location:
    Queensland
    Country:
    Australia
    how come this is shareware though wheres the other 2 chapters?
     
  5. slaphappygamer

    Member slaphappygamer GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Messages:
    535
    Location:
    California
    Country:
    United States
    i had a hard time getting this wirking. then finally, like you, i got this from the homebrew browser and it worked. i just got my original doom.wad and placed where the shareware one was. this game was a bit disappointing cuz the crosshairs would get stuck. that really killed the game for me. i deleted it.
     
  6. mysticwaterfall

    Member mysticwaterfall Streamforce Supreme Commander

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    1,868
    Location:
    Right behind you
    Country:
    United States
    You need to buy/otherwise acquire the commercial wads to get the full version. All WiiDoom let's you do is play them on your Wii.

    Edit - In regards to the original topic, no problems here on hbc b7 with my wad from my dusted off floppy (yes... a floppy. lol) of ultimate doom. I only played the first 2 levels though.
     
  7. Bladexdsl

    Member Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    14,347
    Location:
    Queensland
    Country:
    Australia
    oh i'll have to dig through my old VERY old storage CD (yeah a CD!)

    what about doom 2 if i put them wads in will it run?
     
  8. Bladexdsl

    Member Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    14,347
    Location:
    Queensland
    Country:
    Australia
    the doom 2 wad works however once you get to stage 11 it is IMPOSSIBLE to go any furthur! after you get the red key theres nowhere else to go. theres a ledge but it's impossible to get on to!
     
  9. sl33p

    Member sl33p GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    191
    Country:
    United States
    "idclip"?
     
  10. Bladexdsl

    Member Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    14,347
    Location:
    Queensland
    Country:
    Australia
    cant use cheats cos theres no keyboard to type them in
     
  11. Bladexdsl

    Member Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    14,347
    Location:
    Queensland
    Country:
    Australia
    any1 having problems loading games? the save game works but when i tired to load a game in "thy flesh consumed" chapter the damn thing froze than it went back to the hbc!
     

Share This Page