1. ducati907

    OP ducati907 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 1, 2016
    Messages:
    3
    Country:
    This is old technology I know. I have had my Wii setup for many years and all my backups work fine. I think I had this problem a long while ago but because I am old I cant remember how I fixed it. The kids got Just Dance 2016 for christmas and I ripped it (game only) to my hard drive but when they try and play it from the hard drive with Wodeflow they get a blue screen with error 002. (I have turned on "error 002 fix" in the Wode for the game). Wii version is 4.2e. I dont want to update the Wii as I believe it will kill my homebrew channel so they cant even play the game using the disc. Any help would be most appreciated
     
    Last edited by ducati907, Jan 1, 2016
  2. Duncan Idaho

    Duncan Idaho GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 5, 2011
    Messages:
    477
    Country:
    Venezuela
    Hmm, try playing it of an USB stick or external hard drive?
     
  3. ducati907

    OP ducati907 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 1, 2016
    Messages:
    3
    Country:
    Thats what I'm trying to do. I ripped it to my external HDD as usual but get 002 error when trying to load it.
     
  4. Duncan Idaho

    Duncan Idaho GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 5, 2011
    Messages:
    477
    Country:
    Venezuela
    Post a syscheck, also are you sure you have the latest revisions of dx2?
     
  5. ducati907

    OP ducati907 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 1, 2016
    Messages:
    3
    Country:
    Thanks for your reply. Its been so long since I set this up that I have forgotten Most of it....bummer.
    I wouldnt know how to post a sys check or how to check dx2 version. I thought it would be simple(like me) so I will probably give that game a miss and be happy the others are still working.
    Thanks again.
     
  6. GreyWolf

    GreyWolf GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Messages:
    5,401
    Country:
    United States
    SysCheck info

    It's fine to update the system menu. Just make a new HackMii installer SD card first so you can re-mod it if you have to.
     
  7. pwsincd

    pwsincd Garage Flower
    Developer

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    3,641
    you have a wode ? is your wii softmodded ?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - error,