Wii U Loadiine does not load anymore, get FSGetmountSource failed all the time

Discussion in 'Wii U - Hacking & Backup Loaders' started by Ryan1909, Oct 6, 2016.

  1. Ryan1909
    OP

    Ryan1909 Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Oct 6, 2016
    Canada
    Hi folks,

    I used to use SD card to get into homebrew launcher , or GX 2 (card format FAT32). However, it suddenly does not work anymore. Wii U keeps report error FSGetmountSource failed all the time. I tried 2 SD cards, but it keeps report the same error. I formatted 2 SD cards by many softwares but does not work.
    The source i used is

    Can you guys help me figure out the problem ?
    Thank you very much.
     
  2. piratesephiroth

    piratesephiroth I wish I could read

    Member
    3,009
    1,620
    Sep 5, 2013
    Brazil
    Start the Wii U without any SD inside then open Mii Maker and try to save a Mii as picture.
    It will then ask for an SD card.

    Insert your SD card and if the Wii U detects anything it will automatically continue to the Mii selection screen..
     
    Last edited by piratesephiroth, Oct 6, 2016
  3. Kalidor

    Kalidor Advanced Member

    Newcomer
    71
    2
    Mar 28, 2010
    France
    Problem with SD card
     
  4. Marko76

    Marko76 GBAtemp Psycho!

    Member
    3,550
    2,009
    Aug 19, 2015
    United Kingdom
    Clydebank
    This happened to me and all I did was remove the sd card then I blew into the sd card slot on the WiiU then it has worked perfectly since then so give that a try as some dust may have got into the sd card slot.
     
  5. Heran Bago

    Heran Bago Where do puyo come from?

    Member
    3,003
    410
    Nov 6, 2005
    United States
    Foggy California
    Do the SD cards work in other devices? Try formatting them with Panasonic SD formatter.
     
  6. Ryan1909
    OP

    Ryan1909 Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Oct 6, 2016
    Canada
    The SD cards work on other devices. but not on wii U. I think there is a problem with wii U SD card slot.
     
  7. Wolfy

    Wolfy Person That Never Was

    Member
    554
    213
    Aug 18, 2015
    United States
    Somewhere In The Aether...
    Ahhh the GameCube and N64 logic :3

    Have you tried other SD cards?
     
  8. Ryan1909
    OP

    Ryan1909 Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Oct 6, 2016
    Canada
    Yes, i have. The first SD card worked really well. However, after the incident, none of the SD cards work. Do u think the SD card slot is broken ?
     
  9. king_leo

    king_leo Real Hero

    Member
    834
    625
    Sep 12, 2009
    De RigueurMortis
    I had the same issue when I tried to install the Homebrew Store awhile back, same issue when I replaced an apps elf. Try deleting all your apps and using clean up to date versions of loadiine and the Homebrew Launcher
     
  10. Gaborsargbat

    Gaborsargbat Newbie

    Newcomer
    1
    0
    Jan 28, 2017
    Hungary
    Hi Ryan,

    Have you solved this problem somehow, I am just experiencing the same issue. (FSGetmountSource fail)

    Thanks
     
  11. Kafluke

    Kafluke GBAtemp Psycho!

    Member
    3,703
    1,824
    May 6, 2006
    United States
    Also I have not updated that page in ages. It's using an older HBL exloit. Not the latest
     
  12. tunip3

    tunip3 [debugger active]

    Member
    843
    150
    Oct 31, 2016
    United Kingdom
    Blow in the SD card slot and just select the loaddine option from regular loaddine.ovh
    And why are still using loaddine it would much better for you if you switched to wupinstaller and cold boot homebrew channel