Wii remotes constanly need resynced

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by htdw3, May 16, 2010.

May 16, 2010
  1. htdw3
    OP

    Newcomer htdw3 Member

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Messages:
    29
    Country:
    United States
    Is there a cios responsible for wii remote syncs?
    If I turn off the Wii and turn it back on I can sync all 4 wii remotes with the sync button by the SD card,
    but when I start the Homebrew channel none of the remotes work they all just flash. I can use the gamecube
    controller to load Configurable USB Loader and start games once in game 2 of the remotes work but the other 2 just flash
    If I exit the game back to the Wii menu none of the controllers work they just flash and I have to turn off the Wii and resync them
    every other time? Sofa King annoying.

    Wii system menu 3.4
    CIOS Rev 19
    4 Wii remotes 2 Energizer Charging stations
     
  2. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    do you have the system menu running under the cIOS?
     
  3. Bladexdsl

    Member Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    14,347
    Location:
    Queensland
    Country:
    Australia
    use real batteries instead of them shit charger packs
     
  4. htdw3
    OP

    Newcomer htdw3 Member

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Messages:
    29
    Country:
    United States
    The menu's not patched to read backups like retail
    Batteries are expensive I guess I'll keep using the GC pad
    to navigate the menus and sync in game blah.
     

Share This Page