Wii M+ & Nunchuck

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by Painguy, Nov 9, 2011.

  1. Painguy
    OP

    Painguy GBAtemp Regular

    Member
    288
    0
    Jan 30, 2009
    United States
    California
    This combo of hardware no longer works for me. It happened after I installed a couple cIOS's a year ago. I didn't care enough to fix it up until now. Any solutions?
     
  2. Lucif3r

    Lucif3r GBAtemp Maniac

    Member
    1,464
    78
    Sep 10, 2011
    Try updating your Wii.
    If you havnt updated it for a year its quite outdated.
     
  3. Painguy
    OP

    Painguy GBAtemp Regular

    Member
    288
    0
    Jan 30, 2009
    United States
    California
    so i installed the new cIOS's so my Wii is pretty much up to date with soft modding, but the issue is still persisting. I want to make sure that my M+ is broken b4 going off & buying a new one. Do u think i should try connecting to dolphin on my PC?
     
  4. Lucif3r

    Lucif3r GBAtemp Maniac

    Member
    1,464
    78
    Sep 10, 2011
  5. Painguy
    OP

    Painguy GBAtemp Regular

    Member
    288
    0
    Jan 30, 2009
    United States
    California
    haha thanks man. Just took a look. Nothing working still. I'm guessing the connector at the end is messed up. Oh well time to buy a new M+ :P
     
  6. Lucif3r

    Lucif3r GBAtemp Maniac

    Member
    1,464
    78
    Sep 10, 2011
    Shame, was worth a try though :)
     
  7. mightymo77

    mightymo77 Advanced Member

    Newcomer
    57
    1
    Sep 3, 2011
    United States
    Hyrule
    Hey painguy, on the health screen, hold it the red connect button on the Wii for a minimum of 15 seconds. Let go, press the connect button on the M+ once, then immediately press the connect button on the Wii once. See if that works.