wii issue,need help.

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by StupidGamer1, Feb 6, 2013.

Feb 6, 2013

wii issue,need help. by StupidGamer1 at 5:48 AM (334 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. StupidGamer1
    OP

    Member StupidGamer1 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    179
    Country:
    United States
    Ok. here is the problem. today all of a sudden my usb loaders stopped working. Everyone of them. as soon as I load one of them the screen turns black and nothing loads. I tried updating all my usb loaders (Neogamma,usb conf,uloader and wiiflow) to their current versions and nothing apparently works. Now... USB config said my "CIOS 249 is a STUB please reinstall it" Now I tried to reinstall Ciosx 19 but everytime I load IOS249 after loading the installer...The wiimote shuts off entirely. So I have no way to reinstall Cios 249. Has anyone experienced this issue before or have any input on how to fix this. I would greatly appreciate it!
     
  2. Lacius

    Member Lacius GBAtemp Psycho!

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    3,895
    Location:
    St. Louis, Missouri
    Country:
    United States
    Your problem is you're trying to load a stub to use to install a non-stub. Instead, use ModMii to install the most up-to-date recommended cIOS files.
     
    StupidGamer1 likes this.
  3. StupidGamer1
    OP

    Member StupidGamer1 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    179
    Country:
    United States
    Thanks. I got it working. I appreciate the help.
     

Share This Page