Wii brick (maybe BT module dead)

Discussion in 'Wii - Hacking' started by jeroen80, Jul 19, 2013.

  1. jeroen80
    OP

    jeroen80 Member

    Newcomer
    17
    0
    Jul 25, 2010
    Netherlands
    So a few weeks ago i started up my wii it autobooted into hbc as alway because i had that on autoboot
    And my wii remotes were not syncing. So i tried booting into the system menu but when is did that i had a black screen. Since i didnt have a NAND backup(stupid i know) i tried unbricking it with the comex nand formatter but that didn't have any succes because im still not be able to boot to the SM. So now im thinking could this be the BT module that is dead?
     
  2. Antidote

    Antidote GBAtemp Regular

    Member
    108
    38
    Jul 13, 2011
    United States
    If your BT module was dead your Wii wouldn't boot at all. Are you sure you don't have any bad banners?
     
  3. Fishaman P

    Fishaman P Speedrunner

    Member
    3,241
    507
    Jan 2, 2010
    United States
    Wisconsin
    What type of Wii Remote do you have, originals, WR+ v1, or WR+ v2?
     
  4. mauifrog

    mauifrog DA KINE WiiHacker

    Member
    1,585
    90
    Jan 21, 2010
    United States
    Priiloader will still boot the HBC with a bad bt module, so it could be a bad module. Use a gc controller and do savemiifrii, recovery menu would load with a bad bt module. Make a new nand with ohneschwanzenegger and restore that with bootmii, if the system menu fails the load the bt module is a good place to start.