Wii Black and White/Falling Screen

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by milkaholic123, May 9, 2009.

May 9, 2009
  1. milkaholic123
    OP

    Newcomer milkaholic123 Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Messages:
    27
    Country:
    United States
    This is how it all started

    i started out with ver 4.0U. i installed 3.0E accidently, then updated to 4.0E then installed 3.2U. i tried to change the settings but it wont let me and the system menu is 3.2U and the region is in USA. the message in the anyregion changer says that the setting mismatch when the region and system menu match. but im not entirely sure if they match so i come to you people because i thought you would know if they match. also it says
    UNEXPECTED ERROR: SYSCONFIG_Savechanges Value -1017
    the flicker is still there and i want it gone. someone came up a solution to this but it is just plain not working.
    this is how it looks like
    http://www.youtube.com/watch?v=VTYVt7Wnktk
     
  2. Bladexdsl

    Member Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    14,347
    Location:
    Queensland
    Country:
    Australia
    your screwed pretty much
     
  3. milkaholic123
    OP

    Newcomer milkaholic123 Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Messages:
    27
    Country:
    United States
    have any suggestions
     
  4. Omgwtfisthat

    Member Omgwtfisthat GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    166
    Country:
    Australia
    It doesn't look THAT hard to see [​IMG]
    I dunno, this might seem easy for me since I used ARC a lot, but if you can try to remember the part where you changed the region and try to make out a U when you're changing it. then Install and the 'yes' / 'no' parts shouldn't be that hard to see.
     

Share This Page