wii backup

Discussion in 'Wii - Hacking' started by peteribrooks, Apr 15, 2009.

Apr 15, 2009

wii backup by peteribrooks at 11:12 PM (879 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. peteribrooks
    OP

    Newcomer peteribrooks Newbie

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    hi all i have had my wii hacked so that i can play my back ups but now i can only play original games threw back up channel i am wanting to know how to wipe everything to do with this hack off me wii and start again. im new to all this so i need it in dummy terms sorry ei wot i need to download to my sd card where 2 get it from and order inwhich to install on my wii. i am running the zelda hack. any help would be greatfull thank you
     
  2. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    I don't think you'll need to start from the beginning.

    Anyway, so the problem is that you can't play legit games from the disc channel?
     
  3. thc42O

    Banned thc42O Banned

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    470
    Country:
    Canada
  4. peteribrooks
    OP

    Newcomer peteribrooks Newbie

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    yeah i cant get any games to run through disc channel only through backup
     
  5. BluntTrauma

    Newcomer BluntTrauma Member

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    United Kingdom
    Ouch.

    Sounds to me like whoever hacked your Wii has used Cioscorp and cocked it up. What is your current system menu version?

    One thing to note: [very big indeed]DO NOT DELETE ANY IOSES[/very big indeed]
    That's how bricks happen. Only ever overwrite an existing IOS with another one.

    Your best bet is to have a good read around the forum and look at the guides on how to upgrade, downgrade etc.
     
  6. peteribrooks
    OP

    Newcomer peteribrooks Newbie

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Cioscorp has been used. ok ill see what i can find thank you
     
  7. peteribrooks
    OP

    Newcomer peteribrooks Newbie

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    hi all im still unsure of what to do to sort this problem out any ideas?
     
  8. SoLuckys

    Member SoLuckys GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 12, 2008
    Messages:
    246
    Location:
    Paralimni
    Country:
    Cyprus
    i think he is saying that he can play backups and originals from backup loaderbut cant play backups from disk channel [​IMG]
     

Share This Page