Which R4 i have?

Discussion in 'R4 DS' started by djbodo, May 11, 2010.

May 11, 2010

Which R4 i have? by djbodo at 10:32 AM (1,086 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. djbodo
    OP

    Newcomer djbodo Newbie

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    5
    Country:
    Germany
    Need help.
    i have an "R4 Revolution (NDSL/NDS)" without i, pro, plus....

    R4 (open) Picture

    it runs for a long time. Now i want to upgrade to wood r.p.g. 1.05 but it doesn't function.
    I wonder that an sdhc-card run in it. should be a clone-card?

    Which fw is the right one?

    Please help.
     
  2. monkat

    Banned monkat I'd like to see you TRY to ban me. (Should I try?.

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    2,268
    Location:
    Virginia
    Country:
    United States
    Ich will mehr Weiber
    Mehr Weiber und Wein
    Viele Weiber, ja das muss sein

    But seriously...I don't know what you said.

    I think you mean that...

    You bought an R4.
    You tried to put WOOD on it
    It didn't work
    Now you can't put original firmware back on


    Correct?
     
  3. djbodo
    OP

    Newcomer djbodo Newbie

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    5
    Country:
    Germany
    No. It works for roundabout 1 year.
    yesterday i want to update the fw to wood but it does not function.
    Then i formated the 4GB sdhc-card with panasonic formater and copied the r4 1.18 orig. fw on it.
    I've forgotten to make a backup of the fw that have function with this chip!

    Loading...

    i've open the case and see that the chip is not the at 0815-chip, like in my other R4 module.

    Which fw i need for this chip (see link up)
     
  4. RupeeClock

    Member RupeeClock Colors 3D Snivy!

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    6,308
    Country:
    United Kingdom
    Um, the original R4DS doesn't accept SDHC cards.
    Were you using a 2gb microSd before?
     
  5. djbodo
    OP

    Newcomer djbodo Newbie

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    5
    Country:
    Germany
    Thanks for the quick answers!

    Of course i've tested a 256Mb-card with fw 1.18 and a 2GB card with wood rpg 1.05 on it (that works in an R4-Modul with AT0815-Chip), thatswhy i've wondered that a 4GB-card works in this R4-Modul till yesterday.
    But both cards don't runing on this modul with the "naked" chip!
     
  6. djbodo
    OP

    Newcomer djbodo Newbie

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    5
    Country:
    Germany
    Edit: Hat sich erledigt, da es nun mit der FW
    R4 SDHC Kernel upgrades v1.34 von der Seite http://www.r4sdhc.com
    läuft obwohl auf dem Gehäuse nichts von SDHC steht.

    Thanks to all supporters!
     

Share This Page