Whats a program to get a wireless network password?

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by epicelite, Dec 31, 2008.

  1. epicelite
    OP

    Member epicelite Equal opportunity ass kicker.

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    1,477
    Location:
    Earth
    Country:
    United States
    My dad is all "I am going to change the password on the wireless so you stop spending so much time on your computer!"

    LOL So lets see if that stops me? [​IMG]
     
  2. jaxxster

    Member jaxxster The Heretic

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    2,423
    Location:
    South East London
    Country:
    United Kingdom
    from what ive heard, it all depends on ur chipset uve got and what operating system you have. From my brief reading ive read that its kinda hard on windows.
     
  3. Reaper

    Member Reaper Tͩ͒ͥ̈́ͧ̓͑̆̂

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    1,258
    Country:
    United States
    But remember, you'll get in more trouble that way [​IMG]
     
  4. Diablo1123

    Member Diablo1123 Newcomer

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,432
    Location:
    Underground
    Country:
    United States
    If you know the router pass, change that, and he won't be able to [​IMG]
     
  5. s0nicfreak

    Newcomer s0nicfreak Member

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    44
    Location:
    near chicago
    Country:
    United States
    And then set things up to redirect him to a fake page where he thinks he is changing the password but he isn't
     
  6. Diablo1123

    Member Diablo1123 Newcomer

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,432
    Location:
    Underground
    Country:
    United States
    That part would be harder, but possible, if you set up a host file 'C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\host' to redirect the router page to a locally hosted Apache server.
     
  7. epicelite
    OP

    Member epicelite Equal opportunity ass kicker.

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    1,477
    Location:
    Earth
    Country:
    United States
    WAT?

    I never understood what "apache" is but I have always known about it.

    Anyway the password cracker sounds easier.
     
  8. Diablo1123

    Member Diablo1123 Newcomer

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,432
    Location:
    Underground
    Country:
    United States
    Apache is a webserver. Pretty much like the one you're on right now looking at this. [​IMG]
    I say my plan would be easier as password crackers can sometimes take a while

    Unless hes using WEP
    Then its easy.
     
  9. Taza

    Member Taza GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Messages:
    257
    Country:
    Finland
    kismet and aircrack under Linux.

    Possibly aircrack has been replaced with something newer - ain't got a clue.

    Cracks WEP, but not WPA/WPA2.
     
  10. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,188
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    you need to have a network card which supports monitor mode
    and a lot do not, the one's that do are expensive
     
  11. Sir-Fritz

    Member Sir-Fritz GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    1,336
    Location:
    Brisbane, Australia
    Country:
    Australia
    Wasnt wpa cracked recently? If not then your very likely screwed.
     
  12. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,188
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    I think they were just showing its possible to do it with GPU's, proof of concept
    they havnt released anything though besides fakes that are really just dictionary based attacks
     
  13. Diablo1123

    Member Diablo1123 Newcomer

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,432
    Location:
    Underground
    Country:
    United States
    If none of those works, a really long ehternet cable works.
     
  14. TLSpartan

    Member TLSpartan Kills threads

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    2,053
    Country:
    Australia
    Wrong Place

    Please Delete
     
  15. dilav

    Member dilav GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    1,225
    Country:
    United States
    Backtrack, boots off a cd. you could crack with that but that is linux... N u might need ndiswrapper to get your wireless drivers on linux...
     
  16. iritegood

    Member iritegood GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    759
    Country:
    United States
    You'd still need a card that supports monitor mode.
    Just go on one of your networked computers, access the router page, and change the wireless password yourself.
    Most likely, your father didn't change the admin-page password.
    http://www.phenoelit-us.org/dpl/dpl.html
     
  17. dilav

    Member dilav GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    1,225
    Country:
    United States
    If he did there is a reset button on the router, just push it (with a pen if the button is hard to reach) for like 10seconds. But if there are other computers using wifi.
     

Share This Page