What size MicroSD card are you using?

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by hawkeyenick, Dec 9, 2009.

?

What size MicroSD card are you using?

  1. 1Gb

    0 vote(s)
    0.0%
  2. 2Gb

    0 vote(s)
    0.0%
  3. 4Gb

    0 vote(s)
    0.0%
  4. 8Gb

    0 vote(s)
    0.0%
  5. 16Gb

    0 vote(s)
    0.0%
  6. 32Gb

    0 vote(s)
    0.0%
Dec 9, 2009
  1. hawkeyenick
    OP

    Newcomer hawkeyenick Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    22
    Country:
    United States
    If you have a few, please choose your most common size.
     


  2. Raika

    Member Raika uguu

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    4,864
    Location:
    uguu
    Country:
    Antarctica
  3. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    8gb Sandisk Class 4(Games)
    4gb Sandisk Class 4(Media)
    2gb Sandisk Class 2(Loaded up with homebrew)
    1gb Sandisk Class 4(AKAIO Backup Files For Emergency)
     
  4. Raika

    Member Raika uguu

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    4,864
    Location:
    uguu
    Country:
    Antarctica
    You sure have a lot of SD cards. [​IMG]
     
  5. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    Im an organization freak [​IMG]
     
  6. EyeZ

    Member EyeZ GBAtemp Addict

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    2,336
    Country:
    United Kingdom
    4gb Transcend
    2gb Transcend
    2gb Sandisk
     
  7. yobemal

    Member yobemal GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 21, 2009
    Messages:
    279
    Location:
    Here
    Country:
    Norway
    1GB x3
    2GB x2
    4GB x2
    8GB x1 (most used)
    16GBx1
    32GBx0

    Wow, never really counted them [​IMG]
     
  8. Elritha

    Member Elritha GBAtemp Addict

    Joined:
    Jan 24, 2006
    Messages:
    2,037
    Country:
    Canada
    8gb class 6 as my main.
    2 x 2gb ones that I use either for my phone ,Wii, or backup for my DS.
     
  9. scrtmstr

    Member scrtmstr GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    839
    Location:
    the Netherregions!
    Country:
    Netherlands
    8gb class 6 kingston and 2gb class 4 kingston
     
  10. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,746
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    8Gig Sandisk, 4Gig Sandisk, 2Gig Kingston, and 1Gig Kingston
     
  11. Rayder

    Former Staff Rayder Mostly lurking lately....

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    6,613
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    I have a 16GB microSD in mine. It fits my "pocket arcade" motif with my DS. 32GB is too expensive to consider right now. EVERY game for DS that I've ever cared about is on it, plus various homebrew and emulators and it still is only half-full.
     
  12. Range-TE

    Member Range-TE GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Messages:
    546
    Country:
    Indonesia
    2gb Trancend as my main
    2gb Vgen for secondary games
    1gb Sandisk as phone memory

    i first got an R4 with a 2gb trancend, then when i got the DSi i got an R4i (which is crap) with 2gb Vgen .
     
  13. Uncle FEFL

    Member Uncle FEFL OBJECTION!

    Joined:
    Sep 7, 2009
    Messages:
    1,175
    Location:
    PM me for Social Security information
    Country:
    United States
    I only have a 4GB Class 4 Kingston right now. I wish I had an 8GB one, because I love DPG files. I rarely ever get to play games on my SuperCard because they freeze ALL the time.
     
  14. ericling

    Member ericling GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Messages:
    523
    Location:
    Malaysia
    Country:
    Malaysia
    2GB is enough for me [​IMG]
     
  15. zuron7

    Member zuron7 RBYG

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    1,369
    Location:
    GPS not available in this area
    Country:
    India
    2 GB want to shift to 8?
     
  16. janouis

    Member janouis GBAtemp Fan

    Joined:
    May 16, 2009
    Messages:
    460
    Country:
    Philippines
    i'm using 16gb sandisk class 2...
     
  17. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,808
    Country:
    Antarctica
    8GB Class 6 x12 : 5 Adata & 7 Transcend
    16GB Class 6 x6 : 3 Adata & 3 Transcend

    4GB Class 4 x2 : 2 Kingston
    2GB x4 : 3 Sandisk & 1 Kingston
    1GB x3 : 1 Sandisk & 2 Kingston
     
  18. astrangeone

    Member astrangeone GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    1,682
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    2 gigabyte Sandisk - was used on my R4 and now my Acekard 2i.
    8 gigabyte Kingston SDHC - a nice card for music/games for Acekard 2i!
     
  19. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    For the record (me being picky, I'm like that), Gb is Gigabit, so 16Gb is only 2GB...

    But I use an 8GB in my CycloDS, followed by a 4GB DaneElec microSD when I swap them (not very often), and the first microSD I used for it was a 1GB, which I use in my DSi now.
     
  20. kalapixie

    Newcomer kalapixie Newbie

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    On a slight tangent, I'm getting a new card for my cycloDS. I'm getting tired of switching out the 1GB and 2GB cards for games.

    So first question, should I get a 16GB class 2 (sandisk) or a 8GB class 4 (sandisk).

    Is the difference really all that important between the speeds?
     

Share This Page