1. Arceles

    OP Arceles Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 15, 2008
    Messages:
    22
    Country:
    Mexico
    Well, I did change the region from a Wii of a friend of mine, this was succesfull using Any Region Changer.

    Everything was going OK until I installed Opera Browser since my friend insisted too much in installing it, and the problem is that whenever I start Opera Internet Channel this one freezes by just clicking any option inside it.

    Someone could give me an idea of what's happening? Thanks in Advance. (Current version of the Wii: 3.1U)

    P.D.: The channel is NTSC, and its veryfied by me (It worked on my Wii but not in his).
     
  2. wiiman123

    wiiman123 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    938
    Country:
    New Zealand
    ................................
     
  3. Arceles

    OP Arceles Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 15, 2008
    Messages:
    22
    Country:
    Mexico
    The change was from 3.2E to 3.2U, then downgraded with CIOS Downgraded to 2.2, and updated to 3.1 with Mario Kart USA.
     
  4. Wiisel

    Wiisel GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Dec 4, 2008
    Messages:
    1,310
    Country:
    try an ntsc-u opera wad
     
  5. Arceles

    OP Arceles Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 15, 2008
    Messages:
    22
    Country:
    Mexico
    But the opera wad that I am using is NTSC? (Tested with my very own Wii, that has NTSC firmware since the beginning... 3.2U)
     
  6. Wiisel

    Wiisel GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Dec 4, 2008
    Messages:
    1,310
    Country:
    try a pal one then [​IMG]

    it may be worth reloading ARC to check all the settings are correct
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - channel, OPERA,