Weird internet.

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by Theraima, Dec 25, 2010.

Dec 25, 2010

Weird internet. by Theraima at 8:23 PM (557 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Theraima
    OP

    Member Theraima I own this desert, bitches!

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Messages:
    700
    Location:
    Clouds
    Country:
    Finland
    So the problems started about 3 weeks ago. We had 2mb net and we upgraded to 8mb. At first it was awesome and then BAM! and it just started sucking, very bad. Even the 2mb was better. So, sometimes when doing pingtest, sometimes it gives me a F, packet loss from 20% to 60% and anything in between. Wired connection ofc. Its very annoying. Its impossible to listen a song in Youtube without having it lag. Gotta wait for 5-10 mins for it to work properly. Is there anything I could do? Using router TP-Link WR340G. Speedtest does give 5-7mb always, I tested it on my Wii and first time it went something like 0.8 or 0.6 mb.. Wii is using Wireless internet. Only users on the internet in our house is me on my laptop and sometimes my mom using my dads computer.

    Once again, I beg for your help. This is really frustrating.. Can I do Anything about this? Just ask me for information and I will try my best to provide it.
     
  2. Pyrmon

    Member Pyrmon Burnin' Monkey Love

    Joined:
    Sep 25, 2010
    Messages:
    1,086
    Location:
    Montreal
    Country:
    Canada
    Did you try calling your ISP?
     
  3. aiRWaLKRe

    Member aiRWaLKRe GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    260
    Location:
    Orlando
    Country:
    United States
    Need to call your provider and ask them. I have had to have the cable company out to fix my lines and outside equipment few times over the years. I've had my inside modem replaced/upgraded to new one.
     
  4. Theraima
    OP

    Member Theraima I own this desert, bitches!

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Messages:
    700
    Location:
    Clouds
    Country:
    Finland
    Also, I forgot to say that in my dads room, where the modem is (the modem is connected to the router in the living room and the router is wired to my laptop) everything seems to be working just fine.
     
  5. tagzard

    Banned tagzard Tagzard the Crazy Dinosaur with Wings.

    Joined:
    Apr 28, 2010
    Messages:
    1,452
    Location:
    Chicago Illinois
    Country:
    United States
    nhj f h
     
  6. Theraima
    OP

    Member Theraima I own this desert, bitches!

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Messages:
    700
    Location:
    Clouds
    Country:
    Finland
    This is just .... too weird [​IMG] ON WIRED CONNECTION WTF.

    Also, tagzard whats that supposed to mean?



    Edit : Did ping on google in CMD, got 25% loss and 50% loss.

    Edit 2 : Today its just Super bad. Nothing seems to be working, have to wait for pages to load 5 minutes, youtube even short videos 10 mins. Did pingtest, it showed 49% packet loss, 189 ping and 251 jitter.
     

Share This Page