Weird HBL Issue

Discussion in '3DS - Homebrew Development and Emulators' started by StonedPurple, Feb 18, 2017.

  1. StonedPurple
    OP

    StonedPurple GBAtemp Regular

    Member
    158
    54
    Sep 21, 2015
    United States
    Texas
    Im trying to apply a custom theme, however it doesn't have any bgm. Whatever theme I apply before this custom theme, it borrows the music from it. Well the issue I'm having is whenever I try to launch the hbl cia with the persona q theme applied, it gets stuck at the loading home menu rop.bin screen and the touch screen is grey. If I change the theme to the bountiful boos theme, hbl loads right up. I have tried searching for anyone else having similar problems but haven't found much. Any help would be greatly appreciated.
     
  2. Mnecraft368

    Mnecraft368 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    872
    208
    Aug 8, 2015
    f
    or the theme use the deafult home menu theme, dont already have a theme activated. i had the same issue when using custom themes
     
    StonedPurple likes this.
  3. StonedPurple
    OP

    StonedPurple GBAtemp Regular

    Member
    158
    54
    Sep 21, 2015
    United States
    Texas
    Thank you very much! This solved my issue. It's weird though cause I'd say about 25% of the time I'd get it to work but the other 75% it wouldn't. Working 100% though with theme set as default theme.
     
  4. Mnecraft368

    Mnecraft368 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    872
    208
    Aug 8, 2015
    no problem, i had the same issue