Warcraft Tower Defense problem?

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by Luciphear, Sep 2, 2008.

Sep 2, 2008
  1. Luciphear
    OP

    Newcomer Luciphear Newbie

    Joined:
    Sep 2, 2008
    Messages:
    2
    Country:
    Sweden
    Hello everyone, new guy here! [​IMG]

    Let's just jump straight to the point...

    I've been trying to get the Warcraft Tower Defense(v 0.5) working on my M3 Real(Sakura firmware), but for some reason I just end up with some error saying i should check the logbuff or so, even though I've followed the instructions.
    (Place the Maps folder in the root of the M3, and the .nds file in the root as well, please correct me if I'm wrong or missing something.)

    Then there was something about dldi patching, and I've done this and that with it. I think I've done it correctly, but hell, I've been so confused with the dldi patching I have no idea really, if someone could give me a step-for-step guide for this it'd be great!

    Thanks in advance!
     
  2. Sp33der

    Member Sp33der GBAtemp Fan

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    435
    Country:
    Netherlands
    use the triple boot and run the .ndsfile trough DSorganize
     
  3. Luciphear
    OP

    Newcomer Luciphear Newbie

    Joined:
    Sep 2, 2008
    Messages:
    2
    Country:
    Sweden
    I'll give it a shot. Thanks!

    Edit: I've installed DSOrganize and triple loader, and then try and run the .nds file through DSO, but for some reason I only get "DLDI compatible. Loadin...", but that's as far as it goes...
     
  4. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
  5. Bluntsly

    Newcomer Bluntsly Member

    Joined:
    Aug 26, 2008
    Messages:
    44
    Country:
    Canada
    If you have the triple loader, try loading the original M3 real firmware (holding X), then booting the homebrew from there.
     

Share This Page