WAD Manager broken?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by kajkajkaj, Jun 15, 2009.

Jun 15, 2009

WAD Manager broken? by kajkajkaj at 3:15 PM (1,049 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. kajkajkaj
    OP

    Newcomer kajkajkaj Member

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    34
    Country:
    Denmark
    I've been using WAD Manager 1.21 without problems for some time.
    Then I installed IOS53 to fix issues with some newer backups - succesfully: The games now plays.

    But... WAD Manager seems slightly "broken": It still can install and uninstall wads, but I am only able to do so because I remember what WAD Manager used to write. I.e. Press A to select device etc. The list of wads on my SD scrolls up over the screen, and there is no little arrow next to the list. Basically it looks like sort of a wrongly configured TERM variable in a Linux prompt, if you know what I mean.

    I also tried with WAD Manager 1.4 and it is even worse - the ASCII text part does not display correctly, leaving me to guess what is going on. It exits nicely when I press "home", so the app seems to be running fine apart from the text output.

    Anyone experienced something similar? Any clues on how to fix it?

    I'm on 3.2E, Cyclowiz, cIOSrev10.

    Can IOS53 be safely uninstalled? (If I get Anytitle Deleter to work again...)

    *bump*

    Anyone? Pliiiz?

    I tried re-installing cIOS10 to no avail. AND I noticed that waninkokos cIOS10-installer had the same problem displaying ASCII text properly... What can be the cause of this?
     
  2. kajkajkaj
    OP

    Newcomer kajkajkaj Member

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    34
    Country:
    Denmark
  3. TroyTheZombie

    Member TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    1,631
    Location:
    Calgary, Canada
    Country:
    Canada
    text issues eh?

    hmm, sounds like its a problem with some system files...

    where did you get the IOS53 wad from? did you grab it yourself?

    also, yes, it can be uninstalled safely.
     
  4. JztheBomb

    Newcomer JztheBomb Member

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    23
    Country:
    United States
    You should uninstall it and use wad installer v1.4. I like it better.
     
  5. Tux'

    Member Tux' GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    723
    Location:
    The flat lands.
    Country:
    Canada
    Isn't ios 53 needed for wii speak also? Or it's an ios 50 something.
     
  6. TroyTheZombie

    Member TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    1,631
    Location:
    Calgary, Canada
    Country:
    Canada
    58 is for use of wiispeak in animal crossing, 56 is for wiispeak in wiispeak channel.

    as far as I can remember anyway, lol.
     
  7. kajkajkaj
    OP

    Newcomer kajkajkaj Member

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    34
    Country:
    Denmark
    How does WAD Installer and Uninstaller relate to WAD Manager? Aren't (Un)Installer just older versions?
     
  8. TroyTheZombie

    Member TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    1,631
    Location:
    Calgary, Canada
    Country:
    Canada
    actually, i can help you out. PM me
     
  9. kajkajkaj
    OP

    Newcomer kajkajkaj Member

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    34
    Country:
    Denmark
    The problem was caused by too high a number of tickets on the console. I ran a format from the system menu and things work again. (Remember to backup Miis, savegames etc.)
    Henceforth I'll use AnyTitle Deleter.
     

Share This Page