WAD Forwarder Issues

Discussion in 'Wii - Hacking' started by phrozenfeonix, Apr 13, 2009.

  1. phrozenfeonix
    OP

    phrozenfeonix Member

    Newcomer
    46
    0
    Oct 28, 2008
    United States
    Anyone know what would cause EVERY wad forwarder to give me a code dump screen?

    I've tried about 5 different forwarder channels, and a few different USB loader channels, but each combination i always get a code dump error.

    I've heard some mention using preloader, is this a possible solution?

    Also i've double checked folder paths, and it all seems to be correct for the forwarders.

    All loaders i've tried work fine when launched from HBC.
     
  2. Dinoguy

    Dinoguy GBAtemp Regular

    Member
    201
    0
    Nov 13, 2008
    United States
    you need the files the fowarder specifies in the sd card
    It has to be Exactly how it is specified.
    Either that or try reinstalling the fowarder
     
  3. Anorhc

    Anorhc GBAtemp Regular

    Member
    287
    26
    Jan 20, 2008
    United States
    I'm having the same issues too. I've been injecting many different .dol forwarders (all with the correct paths), but still no avail. Code dump all around.
     
  4. Bladexdsl

    Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!

    Member
    16,433
    4,041
    Nov 17, 2008
    Australia
    Queensland
    it depends what loader your using you usually have a folder called usbloader in sdroot/apps put the boot.dol file in there. depending what version you have the images folder is all different locations.