wad error

Discussion in 'Wii - Hacking' started by rally1, Nov 16, 2008.

Nov 16, 2008

wad error by rally1 at 8:29 AM (664 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. rally1
    OP

    Newcomer rally1 Advanced Member

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    52
    Location:
    somerset
    Country:
    United Kingdom
    wad manager keeps giving me error when i try to run it( i have 0.3 gamma cios installed and homebrew channel installed) im on 3.1e, any help please
    many thanks
     
  2. BIG MOE

    Member BIG MOE ๔*๖ LORD BIG MOE ™

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,253
    Location:
    Wiiland Hills
    Country:
    Syria
    be sure to use v1.3 of wad manager !!
     
  3. rally1
    OP

    Newcomer rally1 Advanced Member

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    52
    Location:
    somerset
    Country:
    United Kingdom
    i have tried v1.3 and i get same error. i can run dvd dumper 1.2 from sd card but i would like a dumper channel.
    many thanks
     
  4. djtaz

    Member djtaz PM's Full - Wadder Me

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    2,997
    Country:
    Ireland
    what wads are not installing ?
     
  5. rally1
    OP

    Newcomer rally1 Advanced Member

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    52
    Location:
    somerset
    Country:
    United Kingdom
    wad manager gives me error so no wads are installing( ive tried a few dif wad managers and installers and get same error). should the wads i have be named something other than what they are
    or can they be named anything. mant thanks
     
  6. rally1
    OP

    Newcomer rally1 Advanced Member

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    52
    Location:
    somerset
    Country:
    United Kingdom
    any help please. many thanks
     
  7. quim69

    Member quim69 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    485
    Country:
    Andorra
    Install the cIOS from waninkoko not wiigator.
     
  8. rally1
    OP

    Newcomer rally1 Advanced Member

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    52
    Location:
    somerset
    Country:
    United Kingdom
    can i install waninkoko cios over the top of wiigators
    many thanks.
     

Share This Page