1. HooHah_Kong

    OP HooHah_Kong Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 25, 2017
    Messages:
    1
    Country:
    Netherlands
    Heya!

    So everytime I open up The Homebrew Channel on my vWii, the "Globe" is blinking all the time and after 30 seconds it greys out. It says ''Network not initialized''. I've tried reinstall the Homebrew Channel without removing it, but it didn't work. My Internet Security type is WPA2-AES and the channel I using is 1.

    I can still play Wii U games online, but not from Wiimmfi to play MKWii. Is there a fix to resolve this problem? At least thank you!
     
    Last edited by HooHah_Kong, Mar 25, 2017
  2. Deleted User

    Deleted User Newbie

    WPA2-AES disables internet connection in vWii mode.
    I know, that sucks but it's one of many vWii limitations.
     
  3. jeannotte

    jeannotte GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Jun 15, 2016
    Messages:
    2,567
    Country:
    France
    Hello,

    In the settings of your BOX (select WIFI Advanced), change the channel.

    Most wireless routers have a range of channels from 1 to 11. The recommended channels are 1, 6, and 11 because they do not overlap
     
  4. JArn7

    JArn7 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 17, 2019
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    I have wii 4.3u and this is what is happening. I have an internet connection problem. I connect fine to wifi and says its connected. When I exit to main and then HBC it disconnects and says that the connection is wired w/o me making any changes. If you have any idea of what causes this please let me know. Thank you.
     
  5. jeannotte

    jeannotte GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Jun 15, 2016
    Messages:
    2,567
    Country:
    France
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - initialized, Homebrew, Channel