1. bobby123456

    OP bobby123456 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 5, 2018
    Messages:
    7
    Country:
    Australia
    I've installed a vpk file called Vitastick.

    I changed the config file in the tai folder to include "*KERNEL ux0:tai/vitastick.skprx" and installed the vitastick.vpk but it still doesn't work.

    I need help to install the plugin please? I must've did it wrong.
     
  2. Alex4nder001

    Alex4nder001 Part-time thug
    Member

    Joined:
    Jul 28, 2017
    Messages:
    437
    Country:
    United Kingdom
    There should be a line break after *KERNEL
     
    Last edited: May 5, 2018
  3. bobby123456

    OP bobby123456 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 5, 2018
    Messages:
    7
    Country:
    Australia
    This is what it looks like on notepad but it still gives me an error. Not sure why.
     

    Attached Files:

  4. Lia

    Lia GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Jan 29, 2016
    Messages:
    1,950
    Country:
    United Kingdom
    is the plugin in ux0:tai or ur0:tai?
     
  5. bobby123456

    OP bobby123456 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 5, 2018
    Messages:
    7
    Country:
    Australia
    ux0:tai
     
  6. MUDD_BR

    MUDD_BR GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    623
    Country:
    Brazil
    Why don't you use only one tai folder? Change all the plugins to ur folder and delete ux, modify your config.txt file and restart.
     
  7. bobby123456

    OP bobby123456 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 5, 2018
    Messages:
    7
    Country:
    Australia
    ^^^
    Thank you. This worked to start the application. It starts succesfully now but the vita controls on pc aren't working.

    Is there an easy way to test them?

    EDIT: I tested it the driver shows up but none of the buttons work.
     
    Last edited: May 5, 2018
  8. MUDD_BR

    MUDD_BR GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    623
    Country:
    Brazil
    Your vita is recognized when connected to pc?
     
  9. bobby123456

    OP bobby123456 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 5, 2018
    Messages:
    7
    Country:
    Australia
    Just an Update: I got it working. Thanks guys.
     
    DominickTurner101 and MUDD_BR like this.
  10. DominickTurner101

    Newcomer

    Joined:
    Jul 29, 2018
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    how did u get the buttons to work?
     
  11. PSVitaNerd

    PSVitaNerd Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 6, 2018
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Please I'm begging you help me :(
    The app works and my pc recognizes my ps vita but the controls don't work. It says ps vita type b. What does this mean? How come I can't configure the controls? Do I have a driver problem? Please anyone help me.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Please I'm begging you help me :(
    The app works and my pc recognizes my ps vita but the controls don't work. It says ps vita type b. What does this mean? How come I can't configure the controls? Do I have a driver problem? Please anyone help me.
     
  12. Alex4nder001

    Alex4nder001 Part-time thug
    Member

    Joined:
    Jul 28, 2017
    Messages:
    437
    Country:
    United Kingdom
    Don't bump old, useless threads like this.
    (Before people call me a hypocrite let me just say that I'm more careful now).
     
  13. PSVitaNerd

    PSVitaNerd Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 6, 2018
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    You know how to fix my issue?
     
  14. Alex4nder001

    Alex4nder001 Part-time thug
    Member

    Joined:
    Jul 28, 2017
    Messages:
    437
    Country:
    United Kingdom
    No
     
  15. DominickTurner101

    Newcomer

    Joined:
    Jul 29, 2018
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    i can fix it
     
Draft saved Draft deleted