VC problem

Discussion in 'Wii - Hacking' started by bowserevilking, May 24, 2009.

May 24, 2009

VC problem by bowserevilking at 5:29 AM (795 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. bowserevilking
    OP

    Newcomer bowserevilking Member

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    Canada
    Hello there, I was just wondering what IOS A Link To The Past uses? Because when I start it up it goes to a black screen and my wii freezes. It might just be my WAD of it though. [​IMG]
     
  2. Link5084

    Member Link5084 Sword & Shield at your service

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Messages:
    1,367
    Country:
    United States
    VC games dont use IOS
     
  3. bowserevilking
    OP

    Newcomer bowserevilking Member

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    Canada
    Then what DO they use/ what is the problem?
     
  4. OSW

    Former Staff OSW Wii King

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    4,796
    Country:
    Australia
    VC games DO use IOS. Everything that runs on the wii uses IOS (except boot1, boot2, bootmii)

    ALTTP is pretty old so it probably uses something below IOS30.
     
  5. SFenton

    Member SFenton ಠ_ಠ

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    1,077
    Location:
    Derp
    Country:
    United States
    I see that you are not NTSC- try running it through FreeTheWADs or find a WAD from your region.
     
  6. Langin

    Member Langin GBAtemp's kpop addict

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    4,637
    Location:
    The Hague
    Country:
    Netherlands
    what sys menu are you?
     

Share This Page