1. bengalih

    OP bengalih GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Messages:
    122
    Country:
    United States
    I am using USB Loader GX and all my WiiWare titles are stored in an emuNAND (created with ModMii).

    Loader is configured to that emuNAND and I am able to see and play all the WiiWare titles just fine from it.

    The only problem is that the banner animations for all the WiiWare titles is just a black/empty (i.e. no animation - not even a still frame of the cover).

    If I launch my emuNAND using UNEEK (neek2o) I can see animations for all my (48) titles.

    Is it normal that USB Loader GX cannot display banner animations for WiiWare? Or at least for WiiWare installed in emuNAND?

    Is there a solution other than another loader?

    Thanks.
     
  2. shano

    shano GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 27, 2012
    Messages:
    142
    Country:
    Australia
    Bump i'm having same issues.
     
  3. wiimaster9000

    wiimaster9000 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 16, 2020
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    I'm having the exact same issue.

    Maybe a solution here?

    EDIT: I found a fix that worked for me. I simply moved my Emunand folder to somewhere else via my computer. Then I started up USB Loader GX and pointed the file path to the new location. After this, all banners were visible.
     
    Last edited by wiimaster9000, Feb 18, 2020
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Animations, Wiiware, Loader