USB Loader Cover Image Problem

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Eddie_Brock, Apr 26, 2009.

Apr 26, 2009
  1. Eddie_Brock
    OP

    Member Eddie_Brock GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    341
    Location:
    Vancouver Island
    Country:
    Canada
    Greetings,
    I have both Ultimate USB Loader v7.4 and the latest Coverflow loader's installed on my SDCard. I have modified both config files for the programs to reference the same directory for the cover images. For some reason, Coverflow detects and displays all of my covers perfectly, however USB loader does not. I have tried different paths and directory combinations on my SD card and I cannot get the Ultimate USB loader to display the covers.

    One theory is the "SDHC:/USB-loaderAB/images/covers" line in the Coverflow config.txt
    Although my SD card is not HC (its 2gb), is it possible that this line is why Coverflow is working properly and Ultimate is not?

    Any suggestions as to why one program displays fine, and the other does not, when they are both checking the same directory? Thanks for your help.
     
  2. djtaz

    Member djtaz PM's Full - Wadder Me

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    2,997
    Country:
    Ireland
    which cIOS are you using ? i had problems with some loaders on rev 9 and they worked on 10
     
  3. Eddie_Brock
    OP

    Member Eddie_Brock GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    341
    Location:
    Vancouver Island
    Country:
    Canada
    I believe that I am using cIOS rev10 myself.

    I just softmodded my wii less than 2 weeks ago, so most of the files are up-to-date.
     

Share This Page