USB Loader black screen only after updating covers

Grismannen

New Member
OP
Newbie
Joined
May 6, 2022
Messages
2
Trophies
0
Age
37
Location
Stockholm
XP
25
Country
Sweden
Hi all,

Been Googling/searching this forum for this particular issue but haven't found anything.

I've transferred games to a USB SanDisk Cruzer Blade 128 GB and they all work and show up in USB Loader. All the games I have tested work before updating covers. When I download covers in USB Loader, the covers get updated but launching a game results in a black screen and a sometimes bricked USB flash drive.

All the paths lead to the SD card (default settings). I have also tested running USB Loader on the USB drive and updated the paths to USB/usbloader/..., but updating covers always result in black screen and flash drive crashing.

Any idea why this happens ONLY when the covers are updated?

I have the following cios installed:
<v10 beta53 d2x-v10-beta53-alt> base: 56, slot: 249, revision: 21010.
<v10 beta52 d2x-v10-beta52>, base: 57, slot: 250, revision: 65535.
 

Joe023

New Member
Newbie
Joined
Jul 8, 2020
Messages
4
Trophies
0
Age
23
XP
30
Country
Vietnam
Sorry, I don’t really have the answer for your problem, but I had the same black screen issue with my cruzer glide even without updating the cover. How I solved my problem is that I installed my games on a sd card and use wiiflow to loads, and all games loads fine with covers updated.
 

Grismannen

New Member
OP
Newbie
Joined
May 6, 2022
Messages
2
Trophies
0
Age
37
Location
Stockholm
XP
25
Country
Sweden
Thanks for your reply, yeah I guess that could be a workaround, simply not using a flash drive. Games work/covers work well on an old Lacie 500 GB USB 2.0 hard drive my brother has, so may just have to find some old junk HDD to use instead.
 
General chit-chat
Help Users
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: Or chicken lomein