1. Lojack2280

    OP Lojack2280 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    [​IMG] Need help for me I cant get Deadly Creatures to Boot from usb iso loader it says starting game then turns green about three seconds and reboots the wii.

    all ntsc 3.2u (USA) softmoded and wiikey 1.9g with switch and wiikey2 1.2 any help would be great have looked over web and found no results for this problem with this game and usb iso loader [​IMG]
     
  2. ether2802

    ether2802 we have the techno...!!
    Former Staff

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,349
    Country:
    Mexico
    if you haven't found any results for this problem, that's because there is no problem with this game and the USB/SD loader, try installing the latest cIOS36_r10 and use the latest SD/USB Loader 1.4 from waninkoko to test the game out...!!
     
  3. FoxForceFive

    FoxForceFive Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    46
    Country:
    I've got the same problem with that game.

    PAL Wii, tried NTSC & PAL versions of the game, & 4 or 5 different loaders, but with no joy.

    Posts merged

    I've got cIOS36 rev10 installed, & tried 1.4 loader too. No joy.
     
  4. Blue-K

    Blue-K No right of appeal.
    Member

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    2,572
    Country:
    Swaziland
    [​IMG]
    It needs a disc in the drive (doesn't matter which one...a CD, a Movie-DVD, a DVD, a real game, the same game, etc..).It wants only a disc in the drive, not more..then it work...SEARCH, PLEASE!!!!
     
  5. jservs7

    jservs7 Witcher of Whores
    Member

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    892
    Country:
    United States
    You need a disc in the drive. This is one of the few games that need a disk in the drive to work. You can even use a blank disc or CD.
     
  6. icebrg5

    icebrg5 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,328
    Country:
    United States
    There has to be a disc in the drive in order for deadly creatures to work.


    Doesnt matter which disc.Could be a blank one.
     
  7. Lojack2280

    OP Lojack2280 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    [​IMG] i tried them all but need to double check on the rev 10 one [​IMG]
     
  8. FoxForceFive

    FoxForceFive Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    46
    Country:
    Ah right sound, the same thing happened with Metroid 3 but the message on the screen gave me a clue.
     
  9. Lojack2280

    OP Lojack2280 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    [​IMG] does work with game in drive thanks [​IMG]
     
  10. ether2802

    ether2802 we have the techno...!!
    Former Staff

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,349
    Country:
    Mexico
    So you are one of those guys who don't read first the Compatibility Wiki before searching around.....mmmmmm.....fail...!! [​IMG]
     
  11. Lojack2280

    OP Lojack2280 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    I did SEARCH but like i said could find nothing to inform me of this problem with this game needing a disk in the drive and i was not the only one as you can tell but have been looking for a couple maybe three days but thanks for the info [​IMG]
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - problems, loader,