USB Device not Recognized

Discussion in 'Android' started by dgwillia, Jun 22, 2011.

Jun 22, 2011

USB Device not Recognized by dgwillia at 3:06 AM (842 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. dgwillia
    OP

    Member dgwillia The Bacon Lover

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    2,171
    Location:
    Columbia Station, Ohio
    Country:
    United States
    What the heck? My new Xperia Play was working just fine the other day, now it keeps giving me this error for some reason.

    Tried different USB slots, uninstalling it (For some reason it wont let me re-install the drivers), and even using different programs that might force a USB connection (Like the PC companion Sony has)

    Never had this issue once in 2 years with a Droid Eris....
     
  2. m3rox

    Member m3rox GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    1,673
    Location:
    WA
    Country:
    United States
    Tried a system restore?
     
  3. dgwillia
    OP

    Member dgwillia The Bacon Lover

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    2,171
    Location:
    Columbia Station, Ohio
    Country:
    United States
    Guess i can try that, havent had any changes or anything though :wtf:. Not sure why it would just suddenly crap out

    Didnt change a thing =/
     
  4. Originality

    Member Originality Chibi-neko

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    5,149
    Location:
    London, UK
    Country:
    United Kingdom
    Sometimes USB profiles (there's one for each USB device you've ever used) gets corrupted (especially happens if you don't safely remove the device). Try reinstalling the drivers for your device.
     
  5. dobbelsteen1990

    Newcomer dobbelsteen1990 Member

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    23
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    Do you have USB-debugging mode on ? had the same problem on my HTC magic and that fixed it .
     
  6. TehSkull

    Member TehSkull Living the life

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,700
    Location:
    Louisiana
    Country:
    United States
    You could try manually picking and installing the drivers.
     
  7. dgwillia
    OP

    Member dgwillia The Bacon Lover

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    2,171
    Location:
    Columbia Station, Ohio
    Country:
    United States
    I think the drivers did get corrupted. Ended up using Advanced System Care and doing a scan, after i rebooted my computer everything reinstalled and worked fine.

    Thanks for the suggestions
     

Share This Page