Question Updated libnx switch wont turn on

Discussion in 'Switch - Emulation, Homebrew & Software Projects' started by DannyDarth, Oct 18, 2018.

  1. DannyDarth
    OP

    DannyDarth Member

    Newcomer
    1
    Oct 14, 2018
    United States
    I just updated my libnx to the one that was posted today and now my switch wont load up. Not sure what the problem is.
     
  2. BigPanda

    BigPanda GBAtemp Regular

    Member
    4
    Jul 18, 2016
    Belgium
    huh, not sure I understand. Can you explain what you have updated because libnx is a library to create switch applications. It's not part of the Switch.
     
  3. DannyDarth
    OP

    DannyDarth Member

    Newcomer
    1
    Oct 14, 2018
    United States
  4. mattytrog

    mattytrog Not on my watch.

    Member
    11
    Apr 27, 2018
    United Kingdom
    Need more info mate.

    Is it chipped?
    AutoRCM?

    Maybe SD card corruption...
     
  5. DannyDarth
    OP

    DannyDarth Member

    Newcomer
    1
    Oct 14, 2018
    United States
    i can access the sd card all items are still on it

    Its in autoRCM

    its not chipped, using SX OS(i know lots do not like xecuter here)
     
  6. mattytrog

    mattytrog Not on my watch.

    Member
    11
    Apr 27, 2018
    United Kingdom
    OK... What is exactly happening when you send a payload?
     
  7. DannyDarth
    OP

    DannyDarth Member

    Newcomer
    1
    Oct 14, 2018
    United States
    I mean if there is someone willing to help me set up everything properly i wouldn't mind the help.
     
  8. FEF1

    FEF1 GBATemp’s very own Toaster

    Member
    3
    Aug 22, 2018
    United States
    Someplace
    Can access the Team Xecutor start up menu on the switch?
     
  9. DannyDarth
    OP

    DannyDarth Member

    Newcomer
    1
    Oct 14, 2018
    United States
    yeah where you can boot into normal mode or turn off autoRCM etc. yes i can.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Should also mention im using EXfat not Fat32
     
  10. FEF1

    FEF1 GBATemp’s very own Toaster

    Member
    3
    Aug 22, 2018
    United States
    Someplace
    Okay, I saw another thread with someone having the same issue, while I try to find it, redownload SXOS from the official site.
     
  11. mattytrog

    mattytrog Not on my watch.

    Member
    11
    Apr 27, 2018
    United Kingdom
    Right...

    Try with Hekate please.

    Remove SD card and just try booting Hekate using default config (in other words without SD card)
     
  12. DannyDarth
    OP

    DannyDarth Member

    Newcomer
    1
    Oct 14, 2018
    United States
    Im in hekate right now
     
  13. mattytrog

    mattytrog Not on my watch.

    Member
    11
    Apr 27, 2018
    United Kingdom
    ok remove SD, select launch and see what happens.
     
  14. DannyDarth
    OP

    DannyDarth Member

    Newcomer
    1
    Oct 14, 2018
    United States
    its still in autoRCM

    EDIT: i read that wrong hang on

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Ok im on the switch home screen
     
  15. mattytrog

    mattytrog Not on my watch.

    Member
    11
    Apr 27, 2018
    United Kingdom
    good. Your nand is intact.

    Redownload the boot.dat and put it on your sd card. Should sort you out
     
  16. DannyDarth
    OP

    DannyDarth Member

    Newcomer
    1
    Oct 14, 2018
    United States
    Thanks i will give that a go. Also i backed up my nand way before i started modding around just incase.
     
  17. mattytrog

    mattytrog Not on my watch.

    Member
    11
    Apr 27, 2018
    United Kingdom
    Good man.

    You are home and dry.
     
  18. DannyDarth
    OP

    DannyDarth Member

    Newcomer
    1
    Oct 14, 2018
    United States
    Taking awhile to put everything back on the sd card i took it all off to back it up too...
    another hour to go lol
     
    mattytrog likes this.
  19. DannyDarth
    OP

    DannyDarth Member

    Newcomer
    1
    Oct 14, 2018
    United States
    SO everything is back to normal on the switch.... BUT!

    the icons in the retroarch are black squares lol
     
Loading...