Updated EmuNand, installed CIA's not visible

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by EddCase, Mar 22, 2016.

  1. EddCase
    OP

    EddCase Member

    Newcomer
    30
    34
    Nov 21, 2003
    Normally I'd be able to figure this out, but im having a mare of a day.

    So I'm on a n3ds XL using AuReiNand Arm9LoaderHax using emunand, Went to view what was new in the Nintendo Store, had the message to updated so did so as I've not had an issue doing so before. My emuNand is now version 10.7.0-32E.

    However I can no longer see any of the installed CIA's on my emunand except for the injected FBI which show the cias are installed,

    Where have I gone wrong, what do I need to do to be able to play my installed CIA's again?

    I've tried Updating to the latest version of AuReiNand which made no difference.

    Please any "constructive" comments would be appreciated

    Thank You in advance

    Edd

    Just on a side Note, FBI keeps giving me errors now when trying to install anything

    eg.

    Reinstalling Genesis Plus GX Libretro from retro arch prompts me to overwrite which I accept, everything looks to be working correctly but I then get

    Install failed!
    genesis_plus_gx_libretro.cia
    Source: Source_AM_Finish_CIA_INSTALL (0xc)
    Module: MODULE_NN_FS (0x11)
    Level: LEVEL_STATUS (0x19)
    Summary: SUMMARY_NOT_FOUND (0x4)
    Description: DESCRIPTION_TITLE_NOT_FOUND (0x78)
    Press Start to continue.
     
    Last edited by EddCase, Mar 22, 2016
  2. Grumpsta

    Grumpsta Advanced Member

    Newcomer
    56
    8
    Feb 27, 2016
    United States
    I had something similar happen to me yesterday. Check you SD Card, specifically the Nintendo 3DS folder. Somehow that folder became corrupted. In this situation, A9LH would still boot into your CFW on your sysNAND/emuNAND, but would not show any installed titles. Another easy thing to do, is go into your themes from the system menu. If you get don't get an error, it is probably something other than the corrupted Nintendo 3DS folder.
     
    Last edited by Grumpsta, Mar 22, 2016
  3. Omegablu

    Omegablu We shall not yield to the Kingdom of Nohr!

    Member
    1,041
    288
    Mar 10, 2016
    United States
    Ice Tribe Village
    Does your cfw actually load? You might've updated sysnand.
     
  4. EddCase
    OP

    EddCase Member

    Newcomer
    30
    34
    Nov 21, 2003
    Thanks for the suggestion Grumpsta ill see if that's the case.

    And OmegaBlu is definitely my emuNand all my folders layout and theme (Black) are correct, and my sysNand is themed (white) and still is.
     
  5. Omegablu

    Omegablu We shall not yield to the Kingdom of Nohr!

    Member
    1,041
    288
    Mar 10, 2016
    United States
    Ice Tribe Village
    Sorry I couldn't help. Probably a problem with the Nintendo3ds folder. Also, dlc and themes installed through CIA will disappear upon entering the eshop. Those can be reinstalled with no issue usual.
     
  6. EddCase
    OP

    EddCase Member

    Newcomer
    30
    34
    Nov 21, 2003
    @Omegablu Thanks for trying, but it does seem to be my "Nintendo 3DS" folder that is causing the issues. I renamed the "emuNand" folder the 3Ds created a new one and I was able to install cia files into this new folder.