1. godreborn

    OP godreborn GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    8,587
    Country:
    United States
    I have no idea what's causing unknown usb device: device descriptor request failed. it seems to be something on my usb hub, but each device behaves normally, and this message doesn't disappear if I unplug everything.
     
    CORE likes this.
  2. CORE

    CORE 3:16
    Member

    Joined:
    Jul 15, 2018
    Messages:
    906
    Country:
    United Kingdom
    This is actually pretty common problem usually a driver or detection problem possible dirty contact pins.

    Basically need a more direct connection etc USB Ports on Mainboard not Case Ports or external hubs.

    Maybe even loose solder points via hubs etc.
     
    godreborn likes this.
  3. godreborn

    OP godreborn GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    8,587
    Country:
    United States
    thanks, man. it seems to have corrected itself. I'm not sure what happened. lol
     
    CORE likes this.
  4. CORE

    CORE 3:16
    Member

    Joined:
    Jul 15, 2018
    Messages:
    906
    Country:
    United Kingdom
    I occasionally get same error now and then with HDDs maybe not reading/i itialize properly or fast enough may get the this device can run faster if you connect to a USB2. 0/3.0 port.

    Safely Remove/Eject before unplug and try again.
    Sometimes a Reset maybe necessary just to rectify I know how annoying it can be.
     
    Last edited: Feb 15, 2020 at 6:22 AM
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Unknown, Device, Error