TWL broken

Discussion in '3DS - Homebrew Development and Emulators' started by I_AM_L_FORCE, Dec 3, 2016.

  1. I_AM_L_FORCE
    OP

    I_AM_L_FORCE Unban me from Discord

    Member
    928
    294
    Feb 19, 2015
    London
    My TWL firm seems to be broken. I've installed a clean CIA but to no avail. I am greeted with the "An error has occurred." Screen

    I have done a CTRTRANSFER recently.
     
  2. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL

    Member
    6,964
    2,953
    Oct 1, 2010
    United States
    An immediate error screen, or black screen for a few seconds before the error screen?
     
  3. I_AM_L_FORCE
    OP

    I_AM_L_FORCE Unban me from Discord

    Member
    928
    294
    Feb 19, 2015
    London
    DW godly @Robz8 . I have resolved the issue. Mods may you please shut this thread?
     
  4. human_kirby

    human_kirby Advanced Member

    Newcomer
    63
    11
    Oct 10, 2015
    Gambia, The
    With CTRnand transfer, you mean you used a movable ctrnand from 1 3ds (a new or old one?) to another? Or did you use one of the premades. If it is the first, I had the same problem, but I fixed it by backing up my movableseed.bin and my tickets.db (and some other stuff, do not remember which and way to sleepy to actually look for it). After that, I flashed the backup I made before the ctrnandtransfer and infected my dumped sutff and vola, it worked again. I guess that the transfer destroyes (atleast on n3ds consoles) the twl firm pretty hard, since several methodes of recovery did not work (which should work on all the other cases), but there hasnt been a lot of reports so I guess its kinda hard to troubleshoot.

    Edit: Solved it self, it seems.