Trying to update to 4.3E

Discussion in 'Wii - Hacking' started by darkbillie, Jul 5, 2010.

Jul 5, 2010

Trying to update to 4.3E by darkbillie at 5:32 PM (1,625 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. darkbillie
    OP

    Newcomer darkbillie Advanced Member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Messages:
    94
    Country:
    Netherlands
    as the title says im trying to update to 4.3E ...i kinda need my wii to be a virgin again so i formated the whole thing so its ''brand new'' (i already had HBC,bootmii and all those things on it thats why i did the format) now the main problem is everytime im trying to update through the nintendo servers its giving me the 32004 error...now i know this could be a thing with the router or wifi....but that is working fine...the ports are open there is no firewall in the way and already tried to put it on channel 1 or 11 but nothing seems to work....is it because i did a format on a softmodded wii or are the servers just busy?
     
  2. Riley

    Member Riley GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    1,123
    Location:
    BC Canada
    Country:
    Canada
    That error has something to do with either your router or the servers being busy.
     
  3. TRushInfo

    Banned TRushInfo Banned

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    978
    Country:
    United States
    lol you formatted but you still have pretty much eerything you had before, system format doesnt get rid of cioses and stuff liek that
     
  4. mayu29

    Member mayu29 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 19, 2010
    Messages:
    113
    Country:
    Romania
    Lol, it's no problem, with the new 4.3 official update he will get rid of that [​IMG]
     
  5. darkbillie
    OP

    Newcomer darkbillie Advanced Member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Messages:
    94
    Country:
    Netherlands
    ye i know that was the main thing....but there isnt a problem with my router...pretty sure of that...i jst hope i didnt bricked my wii with the pdate or somthing...maybe i can get the update from some gamedisc then everything should work fine....but then again...wich game has the 4.3 update on it
     
  6. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    None. And it will take a while, as it took 4 months for 4.2 to make it to discs.
     
  7. darkbillie
    OP

    Newcomer darkbillie Advanced Member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Messages:
    94
    Country:
    Netherlands
    seems that the wii is stuck in 4.2 for now then
     
  8. codiak

    Newcomer codiak Advanced Member

    Joined:
    Sep 4, 2009
    Messages:
    70
    Country:
    United States
    There are some System Menu hacks that prevent updates. Did you used Priiloader or Startpach?
     
  9. wyndcrosser

    Member wyndcrosser GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    720
    Country:
    United States
    yes look into preloader or priiloader.

    Why virgin your WII? I don't understand that, lol.

    Wynd
     
  10. darkbillie
    OP

    Newcomer darkbillie Advanced Member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Messages:
    94
    Country:
    Netherlands
    thing is solved already now...deleted boot mii reinstalled homebrew...installed NUS downlaoder or whatver downlaoded the system menu with the new ios...installed them...then tryed to update again and it worked
     
  11. jfred-silva

    Newcomer jfred-silva Newbie

    Joined:
    Apr 28, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    Portugal
    Can you explain me all the steps that you have done?
    I have the same problem.
     

Share This Page