Trouble With Open PS2 Loader 0.7

Discussion in 'Sony PlayStation 1 & 2' started by rich6619, May 18, 2010.

May 18, 2010
  1. rich6619
    OP

    Newcomer rich6619 Member

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    Canada
    Got a bit of a problem guys just wanted to see if anybody could help me out. So I downloaded 0.7 and copied the .elf to my memory card replacing 0.6. The problem is when i start the loader it just goes to a black screen for some reason ?? any help would be greatly appreciated!
     
  2. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    Try it without config file, like without memory card and no config on usb storage. Sorry, that's all that comes to my mind for possible error sources.
     
  3. dnniwa485

    Member dnniwa485 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 4, 2009
    Messages:
    458
    Country:
    well it works fine for me.. and sweet i tried the SMB, so i can boot backups via network. And it works, kinda fast (a little) compare to USB mode. But anyway, i still love using my Network card with HDD on it, its much faster that anything.
     
  4. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    I think network loading is THE alternative to disc loading for slim owners. And since it's fast enough to play SingStar smoothly, i have more space on my internal HDD for other games.
     

Share This Page