Transfered SD. Now EmuNAND stops working?

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by SockNaste, Jan 12, 2016.

  1. SockNaste
    OP

    SockNaste My Little Pony Fetish

    Banned
    301
    107
    Jan 9, 2016
    United States
    2 High To Remember
    I recently transferred my 8gb sd into my 128gb sd card and every file including EmuNAND transferred fine, but now when I load rxtools browser or menuhax I get greeted with a black screen. Any Fixes? Thanks?
     
  2. wsquan171

    wsquan171 GBAtemp Regular

    Member
    GBAtemp Patron
    wsquan171 is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    285
    89
    Feb 14, 2015
    China
    How did you transfer your emunand? Did you reformat a new emunand on the new card and then re-inject the old emunand partition using that emunand tool?
     
  3. SockNaste
    OP

    SockNaste My Little Pony Fetish

    Banned
    301
    107
    Jan 9, 2016
    United States
    2 High To Remember
    I made a raw image then injected that raw image to my new SD card

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Any help? C'mon guys you know how it is to have a EmuNAND. If the maintenance rolls out to soon I won't be able to do much
     
  4. Quantumcat

    Quantumcat Dead and alive

    Member
    10,539
    5,566
    Nov 23, 2014
    Australia
    Canberra, Australia
    Use the gateway menu to format emuNAND on the new card. Use emuNAND tool to backup your emuNAND on your current SD card (see sticky about moving emuNAND from one SD to another). Inject the backup into your new SD with emuNAND tool. That should work.