ToS: Dotnw

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Lloyd14, Nov 17, 2008.

Nov 17, 2008

ToS: Dotnw by Lloyd14 at 7:40 AM (1,176 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. Lloyd14
    OP

    Member Lloyd14 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    223
    Location:
    Iselia
    Country:
    Netherlands
    I have a question:

    What do I need to do to run the USA version of ToS: Dotnw on my pal wii 3.2E with wiikey 1.9S without the red screen.
    I use the cabel that was in the box at the release, I don't know if that is RGB of something other.

    Thanks in advance!
     
  2. Oreoz

    Member Oreoz GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    193
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    you could try using geckoOS and force PAL or something?
     
  3. DrHectic

    Newcomer DrHectic Advanced Member

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    88
    Location:
    Sydney
    Country:
    Australia
    Set it to 60Hz and try using the freeloader - I was loading into a black screen before I did that.
     
  4. Lloyd14
    OP

    Member Lloyd14 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    223
    Location:
    Iselia
    Country:
    Netherlands
    Me to, I only used brickblocker for removing the update but where can I download GeckoOS?
     
  5. Lloyd14
    OP

    Member Lloyd14 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    223
    Location:
    Iselia
    Country:
    Netherlands
    So, I used GeckoOS foced it into PAL 60 now he still gives the black screen
    but the wiimote can connect he didn't do that before I used GeckoOS.

    So I still need help [​IMG]
     
  6. Krazplay

    Newcomer Krazplay Advanced Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    74
    Country:
    France
    Sigh, don't force anything, you're not even concerned by the red screen, you're using composite...
    I have a 3.2E Pal Wii and the game is working perfectly, I just launch it with GeckOS.
    And I also used the brickblocker.
     
  7. Athlon-pv

    Member Athlon-pv GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 25, 2005
    Messages:
    621
    Country:
    United States
    Connect the nunchuck before booting it ?
     
  8. Lloyd14
    OP

    Member Lloyd14 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    223
    Location:
    Iselia
    Country:
    Netherlands
    So I tried your advices and it still didn't work.
    I uplugged my GC controller, take out my GC memory card and connected te nunchuck before trying it.
    I also runned brickblocker before burning the ISO.
    I have a wiikey 1.9s and a 3.2E wii.

    It just doesn't work [​IMG]

    Please help me!
     
  9. WhiteWingedKnigh

    Member WhiteWingedKnigh GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    263
    Location:
    Ummm.....
    Country:
    United States
    This is why i don't deal with modding my wii, unless its softmod. Have you checked to see if the iso is any good at all?
     
  10. Lloyd14
    OP

    Member Lloyd14 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    223
    Location:
    Iselia
    Country:
    Netherlands
    It's from ZRY but it can be damaged.
     

Share This Page