1. w0bbelj0

    OP w0bbelj0 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 26, 2019
    Messages:
    7
    Country:
    Netherlands
    I have been messing around with my switch to get emuiibo work. Several times I reinstalled my SD card.
    But now somehow, as soon as I open tinfoil 0.2.1 my pc makes the usb disconnecting sound and then I can't move around with my controller in tinfoil. All that works is the home button.

    I also tried goldleaf after. As soon as I want to open the usb install thing and used zadig to install the drivers, it also freezes. All that works is the home button to go back.

    I have really no idea what I should do so i'm able to install games again.

    Would be great if someone could help me with this :).

    Thanks in advance
     
  2. elninono

    elninono Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 17, 2019
    Messages:
    6
    Country:
    France
    Hi there, I have the exact same problem. My old sdcard with atmos 0.8.1 is still working greatly with tinfoil 0.2.1 but not anymore with 0.9.4
    So do you upgrade atmos too ? I will try to remove emuiibo and amiiswap to see if it changes anything...
     
  3. w0bbelj0

    OP w0bbelj0 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 26, 2019
    Messages:
    7
    Country:
    Netherlands
    Hello, I got everything updated. firmware 9.0.1 and 0.9.4.

    there is where tinfoil 0.2.1 stopped working. It freezes as soon as I open it.
    When I try with goldleaf, it also freezes when I want to search for my pc..

    No fix yet.
     
  4. elninono

    elninono Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 17, 2019
    Messages:
    6
    Country:
    France
    Yeah, same situation. Hopefully installation of NSP through sdcard with Goldleaf is still working so...
    I have seen that someone had this kind of problem (not sure if it is exactly the same issue) and he solved it by booting with fusee-primary (via payload menu in hekate), not using hekate directly... I will test it.
    Edit : no chance with using payload menu > fuseeprimary. Always same behavior with faulty USB...
     
    Last edited: Oct 18, 2019
  5. w0bbelj0

    OP w0bbelj0 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 26, 2019
    Messages:
    7
    Country:
    Netherlands
    I fixed it somehow. Not sure, but I used nut and tinfoil 5.0 and it finally worked. You can also browse your hd to the right folder where your games are by file browsing :).
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - suddenly, Tinfoil, install