1. soaresden

    soaresden GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 16, 2013
    Messages:
    269
    Country:
    France
    Perhaps it where you start typing "ssearch u** number" ?
     
  2. yanglue10

    yanglue10 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 30, 2018
    Messages:
    26
    Country:
    United States
    I have tried that too but nothing comes up. I had tried "csearch" and "ssearch"
    Any other ideas?
     
  3. Jo_Popcorn

    Jo_Popcorn Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 9, 2018
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    1. are you using netcat or HAnX?
    2. do you have all the files in the right place?
    example: Modules and Hatake
    3. Hateke setting in ipl setup correctly?
    4. booting into the right bin file?
    5. booting into the right firmware?
    example: CFW, LayeredFS
    6. switch and pc connected to the same wifi?

    That's all i can think right now.
    please get back with the answer so I can try my best to help troubleshoot.
     
  4. soaresden

    soaresden GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 16, 2013
    Messages:
    269
    Country:
    France
    Personally, I run cmd in admin rights and then nc64 and it work well.
    I remember using it without and came to conclusion that it's not doing anything
     
  5. someone`

    someone` Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    Anyone help please.
    Can't boot into Switch with both layerdfs and sysnetcheat enabled, it's fine with only 1 of them enabled, don't know why.
    I'm using latest SDfiles and hekate 4.0 on firmware 5.1.
     
  6. jakibaki

    OP jakibaki GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 3, 2017
    Messages:
    296
    Country:
    Germany
    Good question.
    It definitely worked for me while testing and I don't see anything wrong with the layeredfs+sys-netcheat profile in the sdfiles.
     
  7. mleeneg

    mleeneg Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    I have a question. Do you know why it times out? I haven't tested how long until it stops working.
     
  8. Ryu Kenshin

    Ryu Kenshin GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 15, 2015
    Messages:
    271
    Country:
    Sys-netcheat seems to be broken on official 6.0 firmware, I cannot start any NSP games with sys-netcheat by hekate 4.1 :wacko:
     
  9. novalkun

    novalkun GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 21, 2017
    Messages:
    150
    Country:
    Indonesia
    I have not test in the game yet, but sysnetcheat also make the switch cannot sleep and wake properly in 6.0 firmware
     
    Ryu Kenshin likes this.
  10. jakibaki

    OP jakibaki GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 3, 2017
    Messages:
    296
    Country:
    Germany
    I think that’s a problem with the debugmode patch on 6.0.

    I will investigate further in a few days.
     
    Ryu Kenshin and novalkun like this.
  11. mleeneg

    mleeneg Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    I am currently using FW 5.1.0
     
  12. Jordanli8

    Jordanli8 Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 8, 2017
    Messages:
    26
    Country:
    Australia
    Can you help me please I keep getting 502 invalid command when trying to search
     
  13. Ericthegreat

    Ericthegreat Not New Member
    Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    3,360
    Country:
    United States
    It's nice to have for single player fun.
     
  14. Jordanli8

    Jordanli8 Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 8, 2017
    Messages:
    26
    Country:
    Australia
    I only want to use it for single player I have no use for online play I have a brand new switch for my little brother where we play fair I don’t believe in online cheating it’s just stupid

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Know anyone who has red screen of death ps3 I have a fix I want to try
     
    Ericthegreat likes this.
  15. Jordanli8

    Jordanli8 Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 8, 2017
    Messages:
    26
    Country:
    Australia
    Hello sir would you please help me with sys-netcheat
     
  16. jordanli888

    jordanli888 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 1, 2018
    Messages:
    1
    Country:
    Australia
    hello sir would you be willing to help me out i get 502 invalid command every time i try a search
     
  17. jordanli888
    This message by jordanli888 has been removed from public view by Joe88, Sep 25, 2018, Reason: Double post.
    Sep 25, 2018
  18. mleeneg

    mleeneg Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    For me I use telnet to access sys-netcheat. Is there any difference between telnet and netcat?
     
  19. Jordanli8

    Jordanli8 Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 8, 2017
    Messages:
    26
    Country:
    Australia
    Any success using it ?
     
  20. mleeneg

    mleeneg Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    So far I found no difference.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Ever since I found this last week I have been working on a GUI. So far I have not done any freeze related commands. This little thing was more getting back to programming from a 5 year long hiatus.
     
  21. jakibaki

    OP jakibaki GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 3, 2017
    Messages:
    296
    Country:
    Germany
    Apparently exosphere is needed in order to be able to sleep on 6.0 with the debugmode enabled.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - netcheat, Simple, source