1. TheHuntsman1177

    OP TheHuntsman1177 Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 9, 2020
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    Hello All, i haven't touched my switch in a month or so, and have been out of the loop. today i turned on my switch and the battery must of been dead, when i plugged it in and turned it on, i am just stuck in a constant boot loop.

    it shows the Team Executer logo then goes black and just shows the logo again, i can boot into the menu when i hold Power + UP but nothing happens if i choose to boot CFW

    i noticed that the support chat excuter.rocks is down and also there forum, i read that there was some arrests within the team so im assuming why thats gone, can anyone help me with my issue or point me in the direction that can?


    thanks
     
  2. x3n0

    x3n0 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 22, 2017
    Messages:
    163
    Country:
    Netherlands
    Turn it off by holding the power button 20seconds. Recharge your switch 24 hours on the dock without turning it on.

    Then try again.

    Have you updated the switch without updating SXOS?

    Update to latest SXOS

    Is your SD card corrupted?
     
  3. TheHuntsman1177

    OP TheHuntsman1177 Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 9, 2020
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    This fixed it, thank you very much :)
     
    x3n0 likes this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - SXCore, stuck,