Homebrew Question "switch" Folder Won't Open in hb-menu

dumman59

New Member
OP
Newbie
Joined
Aug 5, 2019
Messages
2
Trophies
0
Age
24
XP
79
Country
United States
I can't seem to get the switch folder to open in hb-menu. I've tried using unarchive bit and it still does not work. I also tried a different sd card and still nothing. I'm not sure what the problem is but its real annoying when a lot relys on the switch folder. Gold leaf can't find the folder but windows and Mac can. Does anyone know what the issue is, thx.
 

girlhappygaming

Member
Newcomer
Joined
Jun 12, 2020
Messages
13
Trophies
0
Age
28
XP
44
Country
United Kingdom
I can't seem to get the switch folder to open in hb-menu. I've tried using unarchive bit and it still does not work. I also tried a different sd card and still nothing. I'm not sure what the problem is but its real annoying when a lot relys on the switch folder. Gold leaf can't find the folder but windows and Mac can. Does anyone know what the issue is, thx.
has anyone managed to solve this? Having the same issue
 

Sunproof

Member
Newcomer
Joined
Jul 20, 2020
Messages
11
Trophies
0
Age
32
XP
60
Country
Australia
Having the same issue too. Any answers?

--------------------- MERGED ---------------------------

Having the same issue too
 

Zurce

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Aug 16, 2013
Messages
50
Trophies
0
Age
33
XP
304
Country
United States
I had similar issues, turns out my problem was that i named my switch sd card "switch", this for some reason creates a hidden file named switch in my SD that causes conflict with my folder. Renaming to something else , fixed the issue
 

Lacius

Well-Known Member
Member
Joined
May 11, 2008
Messages
18,100
Trophies
3
XP
18,368
Country
United States
What happens after completing the following troubleshooting steps?
  1. Make sure the SD card is FAT32.
  2. Remove all CFW files/folders from your SD card (that would be folders like /sept/ and /atmosphere/)
  3. Download the latest Atmosphere
  4. Download the latest fusee-primary (next to Atmosphere)
  5. Download these signature patches (for Atmosphere v0.13.0)
  6. Put Atmosphere and the signature patches onto your SD card
  7. Put the SD into your Switch
  8. Enter RCM
  9. Launch Atmosphere using fusee-primary
 

jonathanrz

New Member
Newbie
Joined
Sep 15, 2023
Messages
1
Trophies
0
Age
35
XP
12
Country
Brazil
I had similar issues, turns out my problem was that i named my switch sd card "switch", this for some reason creates a hidden file named switch in my SD that causes conflict with my folder. Renaming to something else , fixed the issue
thanks so much for that, I was already banging my head against the wall without ideas on how to solve that
 

Davi

~
Newcomer
Joined
Apr 19, 2011
Messages
29
Trophies
1
Location
São Paulo
Website
daviandrade.com
XP
230
Country
Brazil
I had similar issues, turns out my problem was that i named my switch sd card "switch", this for some reason creates a hidden file named switch in my SD that causes conflict with my folder. Renaming to something else , fixed the issue
THANK YOU
That was exactly the problem, it's the stupidest bug ever
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
    S @ salazarcosplay: what is the biggest hard drive you have