1. Scottedontknow

    OP Scottedontknow Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 11, 2021
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    Okay so really weird.... I’ve had two official docks (also using official AC adapters) crap out on me over the last six months. I replaced the board (again official not one of the fake ones) and now this one has died on me! Has anyone taken the time to diagnose and off the issues with these? Now all that happens is the green light will go on for a second then right back off and it’s like the switch isn’t even connected no charging, nothing.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  2. vwextreme

    vwextreme Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 6, 2021
    Messages:
    5
    Country:
    Netherlands
    video transmission IC for NS Switch Consoles PI3USB 30532ZLE, if you are experiencing a blank screen or have incorrectly used the wrong charger, this may be the fault.
     
  3. Scottedontknow

    OP Scottedontknow Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 11, 2021
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    The switch is perfect, it’s the dock.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  4. vwextreme

    vwextreme Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 6, 2021
    Messages:
    5
    Country:
    Netherlands
    on the dock it,s the Control IC MT92T55 this is maybe the problem
     
  5. Scottedontknow

    OP Scottedontknow Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 11, 2021
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    Maybe I’ll order a new chip!!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Switch, repair,