Suggestion: An Edge DS subforum?

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Anakir, Sep 6, 2008.

Sep 6, 2008
  1. Anakir
    OP

    Member Anakir Project: Melee

    Joined:
    Dec 20, 2006
    Messages:
    2,253
    Location:
    Canada.
    Country:
    Canada
    Like title says: An Edge DS subforum under "NDS - Flashing Hardware and Software"? Not sure if I posted in the right place but, seems like it since it's under suggestions. [​IMG] Edge is probably one of the better cards now in comparison to the R4 and such. Maybe even one of the top cards? I have no idea since I haven't been updated with flashcards.. but I plan on getting an Edge soon based on what I've heard so a subforum would be greatly appreciated. Thanks.
     
  2. JPH

    Banned JPH Banned

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    6,892
    Country:
    United States
    I've had a PM about this not too long ago.

    The EDGE is essentially the same thing as the CycloDS, excluding a few GUI tweaks.
    There's really no need to create another subforum for the flashcart, as it's the same thing as the CycloDS.
     
  3. Anakir
    OP

    Member Anakir Project: Melee

    Joined:
    Dec 20, 2006
    Messages:
    2,253
    Location:
    Canada.
    Country:
    Canada
    Understood. So if I had a question concerning Edge, I'd post in the CycloDS subforums then?
     
  4. JPH

    Banned JPH Banned

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    6,892
    Country:
    United States
    Yes that'd work, probably. You could probably just use the search function to find the answer you need.

    Also, there's a forum for 'Other Flashcarts' you can use as well [​IMG]
     
  5. Raestloz

    Member Raestloz GBATemp's Lone Wolf

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    1,775
    Location:
    The World of Illusion
    Country:
    Indonesia
    I think an EDGE sub-forum is better, N5 users, say tried to ask things in R4 sub-forum, but many people said "yours is a clone, IDK, maybe this'll work, maybe not"

    having it's own sub-forum will definitely help EDGE users, I heard EDGE uses the old Cyclo's firmware, Cyclo users might say: "IDK, yours uses old firmware this might work, or maybe not"
     

Share This Page