Stupid Dr Agon

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by JAMESSSS, Feb 28, 2009.

  1. JAMESSSS
    OP

    JAMESSSS Newbie

    Newcomer
    6
    0
    Feb 28, 2009
    Canada
    Well, folks. today was lucky that i recruited a liquid metal slime.

    but i got a problem afetr getting the Gold Orb. I used All Items x 10 cheat code.

    In my bag, i got both Gold Orbs and Gold Baubles. The stupid Dr Agon never bring the Gold Orb but the Bauble.

    since I can't discard the baubles, I cannot process anymore.

    What shpuld I do??
     
  2. ComplicatioN

    ComplicatioN Broken Barriers

    Member
    844
    4
    Aug 23, 2008
    Thousand Sunny
    i don't quite get your problem here but have you went into the painting?
     
  3. JAMESSSS
    OP

    JAMESSSS Newbie

    Newcomer
    6
    0
    Feb 28, 2009
    Canada
    Yes, I went the painting and exchanged the orb in the past. Since I used All Item Max X 10 cheat code, I have bunch of orbs in my bag. When I bring the Gold Orb to Dr. Agon, he doen't take the gold Orb. but instead the Gold Bauble in my bag.
     
  4. Rod

    Rod GBAtemp Fan

    Member
    339
    0
    May 16, 2008
    Brazil
    I have an idea: try removing all of the babbles from the bag, give them to two or three monsters to hold, then leave those monsters at the Monstercare. Since you won't be holding any Babbles with you at the time, it is possible he might take note only of the Gold Orb.

    I remember I exploited something similar in DQ4, but I wasn't using cheats: remember the Yggdrasil Tree, and how you could only hold a single Yggdrasil Leaf on you party at a time? I went up the tree, got the Leaf, zoomed out, gave it to Borya (who wasn't on the main team). When I got up the tree again, there were only 4 characters and the bag, so it didn't notice I had already gotten a leaf. [​IMG]
    Ended up with 6 or 7 Yggrasil Leaves... to end up not using a single one of them D:
     
  5. JAMESSSS
    OP

    JAMESSSS Newbie

    Newcomer
    6
    0
    Feb 28, 2009
    Canada
    WOW, THAT'S A FANTASTIC IDEA~

    Thank you man, I will try it. I think it will be working. since I don't have enough monsters, i need to recruit some monsters first. I will reply the result for s/o who might have same problem.

    Happy weekends~
     
  6. JAMESSSS
    OP

    JAMESSSS Newbie

    Newcomer
    6
    0
    Feb 28, 2009
    Canada
    Yes, I made it~it worked as u said

    Thx Rod again
     
  7. seifer777

    seifer777 Newbie

    Newcomer
    6
    0
    Feb 21, 2009
    United States
    no it doesnt work. when i dropped off my monster, the caretaker gave me back the damn gold bauble.

    anyone else got anymore ideas?
     
  8. seifer777

    seifer777 Newbie

    Newcomer
    6
    0
    Feb 21, 2009
    United States
    come on guys. someone PLEASE help!!! i am stuck..
     
  9. Narin

    Narin The Cheat Master, kupo!

    Former Staff
    2,624
    25
    Feb 19, 2008
    United States
    Try putting the items you want to get rid of in slots 1-3 and then use the Item Slot 1-3 Mod Codes tto change the item into another item.
     
  10. seifer777

    seifer777 Newbie

    Newcomer
    6
    0
    Feb 21, 2009
    United States
  11. mbruno

    mbruno Gamer For Life

    Member
    307
    7
    Aug 6, 2008
    United States
    Vienna, West Virginia
    Actually, I don't think you can move the items from slot to slot in the bag, unless I'm missing something.
     
  12. mbruno

    mbruno Gamer For Life

    Member
    307
    7
    Aug 6, 2008
    United States
    Vienna, West Virginia
    seifer777, you could try using the Have All Items code that just gives 1 of every item, since your problem might be cause by having 10 of an item you're only supposed to have 1 of. Also, the slot 1-3 item code Narin mentioned are in the database, if you're not seeing them make sure you have the latest version of the dat downloaded.
     
  13. Joey90

    Joey90 Not around any more

    Member
    703
    0
    Apr 21, 2007
    UK
    You can move stuff in the bag it says "___ put the ___ in a different place in the bag" or something.

    If you can't see the newest cheats you may need to rebuild the .cc file. For example press (I think) X with an Acekard on the cheats screen (Remember to reenable the piracy check)

    Also, it did say in the cheat description 'use at own risk'...