1. jamespoo

    OP jamespoo GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    668
    Country:
    New Zealand
    so last night i downloaded the stella emulator to my sd card and put the full 2600 rom set on the sd card to but when i open stella on the wii it loads fine gets to the main menu but can't do anything when i press any buttions the 4 blue light just flash and i have to power off the wii and back on again i can anybody help
     
  2. soniccomcisbr

    soniccomcisbr GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jul 27, 2014
    Messages:
    550
    Country:
    Brazil
    Use retroarch instead.
     
  3. CoolKill3r

    CoolKill3r GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    323
    Country:
    As the person above said, RetroArch pretty much replaces all ur nintendo emulators and more.
     
  4. soniccomcisbr

    soniccomcisbr GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jul 27, 2014
    Messages:
    550
    Country:
    Brazil
    Also, The Wii version of Stella have some problems, many blinking sprites don't blink and the menu become easily bugged, so Retroarch Stella core is pretty superior if copared with this old Stella stand alone
     
  5. jamespoo

    OP jamespoo GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    668
    Country:
    New Zealand
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Emulator, Working, Stella